Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Geçen sene alındı, her bişii orjinal. Çızık, kırık neyin yok. Çok az kullandım. Kutunun içinden çıkan herbişey sapasağlam duruyor. Üstüne iki tane MD disketide benden (bak bak!), bide öpücük. 150$ civarlarında bir fiyat düşünüyorum.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth[Bu mesaj Qui tarafından 17 December 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Hacı ben mzr-90 i 100 dolar arti 30 milyon tl ye almıştım. Demekki kazıklanmamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kulaklık ve kukmandasına talip olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Sonra gerisini çöpe atayımmı? :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben cahilim bu konuda. mini disk çalar mı bu? disketmi çalıyo ne çalıyo anlamadım biraz ayrıntılı anlatırmısın bu aleti ne işe yarar?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 MiniDisc çalar oluyor bu alet. Ses çıkan herşeyden kayıt yapabiliyor :) (Line Out, mikrofon neyin bişey çıkışı olmak kaydıyla tabii) 320dk'ya kadar kaydedebiliosun mini disklerine. Eğer joint text destekleyen bir aletten kayıt yaparsan şarkı iismlerinide alabiliyorsun. Gördüğün üzere kumandası var kulaklıkta. Hmm başka ne annatsam.. Sarsıntıdan fln etkilenmio, cd küçük olduğu için heralde.. :) Dışarıdan ses kaydı yapabiliyorsun mic. ile. Kumanda üzerinde ekranı var ve bütün kontrolleri oradan yapabiliyorsun. Bilgisayara bağlantı iki türlü oluyor: Analog yada Dijital. Analog dediğim bu hoparlörlere giden kablolardan. Dijital bağlantı fiber optik kablo ile. Kutudan optik kablosu çıkıyor ama dijital bir ses kartına ihtiyacın var tabiki bu iş için. Bide minik bi alet :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bide sony :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bana yaramaz o zaman eheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 gittigidiyor.com'da açık arttırmada 140milyon'da şu anda.. İlgilenenlere duyrulur..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 radyosu varmı bunun radyosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Radyo isteyene ben gelip şarkı söylüyorum![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ama her istediiim frekansı söliceksin kahretsinki bu aralar en cok 92.0 dinliorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Tabi ya! Çızırda(ya)mıyorumda![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 şarkıları yüklerken tek tek hepsini beklemen gerekiyo mu? yani 1 şarkı bitti,bir sonraki şarkıya geçiyim mi yapıyosun yüklerken? bende bunun eski bi modeli vardı onda öyleydi.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Annamadım? 4sn gap olayı var mesela analog kayıtta. Direk aralıkları atıyor. Yada dijital kayıt yapıyorsan eğer onada gerek yok. Otomatik aralıklar geliyor. Bu muydu soru?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 evet buydu saol[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 160milyon'da.. 2 gün kaldı. Arttırın bee! :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Adaxe dostum md mi sation?? Ahbap işi bişi yaparsan düşünebilirim aslında, nerelerdesin kayıplardasın??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Hoca 1 milyon koy al işte hehe gittigidiyor.com'da alış fiyatım düşünülürse deli ucuza gidio zaten[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 İyi dion da mp3 çalarlar çıkalı mdler tarih oldu yaw. Bi de mdye nası kayıt yapıyosun? Müzik setine mi bağlıyosun yoksa bilgisayara mı?[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ses cıkan herseye baglayabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 100 milyona alırım peşin trink[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 160 milyonda diorum abi ne diosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Qui, 25 December 2003 16:58 tarihinde demiş ki: ses cıkan herseye baglayabiliosun Ahahhahahahahah abi ne diosun yaaa :lol: Topic direkt garbage a kayıyo valla, nası ses çıkan herşey abi? HERŞEY mi yani??? :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 saçma mesajlar atarsan senin mekana pardon garbage a kayar tabi topic.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar