Neveziah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 oyunu bitirdim fakat en üstteki açılan ek butonlardan en sondaki ve co-op modu açılmadı ek butonlardaki son oyunuda bitirdim ama olmadı neden?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 co op için gamepad gerekio galiba öle biliyorum[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 diğeri neden olmuyor peki bir tane buton açılmadı[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yukarı...[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Co-op için gamepad yada direksiyon gerekir (evet doğru duydunuz) o yüzden o gizli bi özellik değil EA in eşşekliği[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 azuha ne direksiyonu gaza basınca koşuyo frene basınca duruyo zuhzuh vitesle de ateş ediyodur artık[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 evet gandalf da mp5 var ateş edio[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar