mono Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ilgilenenler icin Atlantic Shardinda ki Karakterler mono (nox mage scribe) 110 Mage 110 Eval Int 100 Wrest (cap 110) 100 Inscription 100 Poisoning 100 Meditation 90 Resist spells Lindale (assassin) 120 Stealth 110 Fencing 100 Tactics 100 Anatomy 100 Hiding 100 Mage 70 Poisoning Sylune (Necromancer) 111 Necromancy (120 cap!) 100 SpiritSpeak 100 Magery 100 Meditation 82 Anatomy 75 Swords 77 Tactics Elaine (Smith/Tailor/Chef) 107 Tailoring (cap 120!) 100 Blacksmith 100 Cooking 88 Fishing 87 Mining (glovesuz) 77 Item ID 60 magery 50 resist (yazik ) Nitha (Bard/Tamer) 110 Music 110 Provocation 103 Animal Lore 91 taming 82 Veterinary 76 Magery -BUTUN karakterler de personal Bless deedler mevcuttur...tek kullanimlik degildir hic biri -Yukaridaki stat ve ozellikler herhangi bir takinin (bracelet ring) modifier i etkisinde degildir.. -Trinsic in yanndaki Hidden valleyde Mageshop un dibinde 7x7 bir klube accye dahildir -Bankada mono ustune yaklasik 400k mevcuttur -Degeri degismis artmis azalmis zilyon adet eski yeni rare -Meslekten gelme assassin ustune agir bir silah koleksyonu -Nitha da Bonded hale gelmis iki adet Kirin, bir adet baya trained Red dragon mevcuttur... -Gene mono nun ustunde tek kalan parcasi (arms yada gloves) tamamlandigi takdirde en yuksek tailor ödulunu vermeye yuz tutmus bir Tbod mevcuttur (20x Barbed Bone set, Barbed sew kit odullu, yanilmiyorsam 3-4 milyona rahat alici bulabiliyor ? )...benzeri smith bodlari da tamamlanmaya yuz tutmus sekilde beklemektedir..(gold ve agapite etcetc) -2 yillik vet rewardlardan 2 si alinmis 2 slot bostadir..account 30 ayliktir(su anda 32 ay yanilmiyorsam) -karakterlerin ustunde evinde bankasinda satmak isterseniz yuksek fiyattan powerplay amacli satabileceginiz..kullanmak isterseniz fazlasi ile is goren itemlar mevcuttur..(evet taki manyagi idim kabul ediyorum eheh ) -Sonunda parantez icinde Cap belirtilmis skillerde Powerscroll kullanilmistir.. -Ek olarak Europa Shardinda da gm musicli 75 mageryli derme catma bir avuc karakterde mevcuttur.. ps. 6 ay sonra ethy mounta binebilmek guzel bisi olurdu snrm..uhuh (umarim anason kizmazsin buraya post attigim icin ama pazar alani dogru kitle degil sanirim :) )[hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 25 December 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 abi para cok lazım degilse satma be :( yazık kıyılmaz o accounta ne geyikler döndürdük LISTEN MONO LISTEN satma o accountu :)) köye AYI indiginde bi daha kim korur bizi ilerde bi daha ne bufflarım ne de revive çekerim sana satarsan[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 lol ya bi agiz tadi ile araya zaman sokup gizlice satamadim su accyi...kiyamadim gene yeter ya satma islemi iptal edilmistir gene threadi silebilris bile :p [hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 25 December 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 evet mono listen! our personality is important ! satma bencede.gün gelir doğduğunuz topraklara geri dönersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bn almak ıstıyorum ne ıstıyusun bu acc e sen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 artık satılık değil freaky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Sevgili Mono, Satmayarak güzel bir şey yapıyorsun, her nekadar şu sıralar yoğun bir biçimde (yoğun dedim yaa..gunn duymasın!) SWG oynasam da en az hafta da 1 açıyorum UO'yu, eğer bağlantı hızım eskisi gibi olsa hatta yeniden Cumartesi gecesi aksiyonlarını düzenleyebilirim. Sabır az kaldı MART 2004'e nasılsa gelecek ADSL'de bu yeni taşındığım mahrumiyet bölgesine. Yine de en memnun kişi şu anda eşim, oyuna zaman ayırmadığımdan ve bağlantımın kötü oluşundan... ama gün gelecek zaman yeniden gülecek.. UO hala güzel ve zevkli, oralarda bir yerler de hala sıkı dostlar var. Biz oyun oynamasak da.[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ewet yahu satmayın elbet kürkçü dükanına dönüceksiniz, biz sizi burda bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bekleyin biraz daha subattan sona yeni expension gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 nerden cikti simdi expension ? link falan varmi hakkinda ?[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bu vesile ile monon gizli kalmış skillerinin sırrı açığa çıktı :)) Sölemem diye inletmiştin beni dungeonda :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hmmmm karakterler mukemmel, merakimdan soruyorum ne kadar istiyorsun?[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 fiyat olarak 150$ civari birsey sanirim spot bi fiyat olurdu[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 200$ bile az gelirdi Hilikus :) Satmadığın çok iyi olmuş..Oyunda bir daha görmek istediğim yüzlerden birisin abi,bırak frozen kalsın :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar