Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serbes takılacaklar varmıydı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, şu an itibariyle oyunda serbest takılmayı planlıyorum. Zebrak-Ranger olucam zate. Benim asıl demek istediğim, bu tür kişiler varmı benden başka, şöle bikaç kişi felan toplanıp keyfimize göre oynasaydık.[hline]---
It's the last call for the noctives
Mesaj tarihi:
serbest nası ya ?
bi yere bağlı olmamayı kastediosan zaten çoğu kişi öyle yapar.
eğer yannız olmayı kasttettiysen başkaları da war mı die sorman saçma.
bişi anlamadım ya nese.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Ya demek istediğim, bi yere bağlı olmadan, ama benim gibi ufak tefek bi grupla oynamak isteyenler. Aslında bunun altında Dragonlance gibi seriler yatıyoda neyse.[hline]---
Mesaj tarihi:
said:
MonTezaus, 07 Mart 2003 15:55 tarihinde demiş ki:
Ya demek istediğim, bi yere bağlı olmadan, ama benim gibi ufak tefek bi grupla oynamak isteyenler. Aslında bunun altında Dragonlance gibi seriler yatıyoda neyse.[hline]---

sırf bana mı ilginç geldi ?
[hline]this is my hatred mind and myself

[Bu mesaj DeamoN tarafından 08 Mart 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sanırım ben anladım ama swg nin dark age gibi olucağını sanmıyorum grup olmadan bi bok yapamazsın felsefesi benim dark age of camelottan soğumamın başlıca nedenidir :( ama swg öle olmaz işallah kendi levelinde bi grup bulmak bazen ızdırap oluyo çünkü ama sadece birlikte takılmaktan bahsediyosan bana uyar :)
Mesaj tarihi:
Dediğim birlikte takılmaktı :) Tamam ben de pek anlamadım.

Ben zaten belli bi PA nın içine çok fazla girmek istemiyordum. O yüzden ranger oldum işte. Zaten oyunda aynı yerde fazla kalmıyıcam. Asıl taleb de yol ve macera arkadaşı (evlilik teklifine benzedi galiba). Takılacak arkadaşların binek hayvanları benden :)[hline]---
Mesaj tarihi:
acıkcası hem daoc hem ao oynadıkdan sonra
oyunda belli bir sekilde bir gurup olmaksızın ilerlenebilecegine inanmıyorum

her ne kadar cogu oyunda her karakter kendi ilerleyebilecek densede (bknz : anarchy online da her proffessionun mission yapabilcegi lafı ama bunun doctorlar icin yüksek lvllara gelene kadar olamaması) ben pek tek kisi olarak ilerleyebilcegime inanmıoyorum
  • Yeni Oluştur...