montezaus Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Arkadaşlar, şu an itibariyle oyunda serbest takılmayı planlıyorum. Zebrak-Ranger olucam zate. Benim asıl demek istediğim, bu tür kişiler varmı benden başka, şöle bikaç kişi felan toplanıp keyfimize göre oynasaydık.[hline]--- It's the last call for the noctives
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 serbest nası ya ? bi yere bağlı olmamayı kastediosan zaten çoğu kişi öyle yapar. eğer yannız olmayı kasttettiysen başkaları da war mı die sorman saçma. bişi anlamadım ya nese.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
montezaus Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ya demek istediğim, bi yere bağlı olmadan, ama benim gibi ufak tefek bi grupla oynamak isteyenler. Aslında bunun altında Dragonlance gibi seriler yatıyoda neyse.[hline]--- It's the last call for the noctives
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: MonTezaus, 07 Mart 2003 15:55 tarihinde demiş ki: Ya demek istediğim, bi yere bağlı olmadan, ama benim gibi ufak tefek bi grupla oynamak isteyenler. Aslında bunun altında Dragonlance gibi seriler yatıyoda neyse.[hline]--- It's the last call for the noctives sırf bana mı ilginç geldi ? [hline]this is my hatred mind and myself [Bu mesaj DeamoN tarafından 08 Mart 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 sanırım ben anladım ama swg nin dark age gibi olucağını sanmıyorum grup olmadan bi bok yapamazsın felsefesi benim dark age of camelottan soğumamın başlıca nedenidir :( ama swg öle olmaz işallah kendi levelinde bi grup bulmak bazen ızdırap oluyo çünkü ama sadece birlikte takılmaktan bahsediyosan bana uyar :)
montezaus Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Dediğim birlikte takılmaktı :) Tamam ben de pek anlamadım. Ben zaten belli bi PA nın içine çok fazla girmek istemiyordum. O yüzden ranger oldum işte. Zaten oyunda aynı yerde fazla kalmıyıcam. Asıl taleb de yol ve macera arkadaşı (evlilik teklifine benzedi galiba). Takılacak arkadaşların binek hayvanları benden :)[hline]--- It's the last call for the noctives
Invulon Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 acıkcası hem daoc hem ao oynadıkdan sonra oyunda belli bir sekilde bir gurup olmaksızın ilerlenebilecegine inanmıyorum her ne kadar cogu oyunda her karakter kendi ilerleyebilecek densede (bknz : anarchy online da her proffessionun mission yapabilcegi lafı ama bunun doctorlar icin yüksek lvllara gelene kadar olamaması) ben pek tek kisi olarak ilerleyebilcegime inanmıoyorum
Öne çıkan mesajlar