Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk SW serverı

GMRajaat

Öne çıkan mesajlar

Lucas ile anlaşma imzalıcak. Hosting'ini yapıcak orjinal serverların.

said:
DeamoN, 05 Mart 2003 16:09 tarihinde demiş ki:
leymır doalr çok iğrenç olur olsada oynamam ondan açamasınnar zaten utv ne alaka ki adamölar kendi serverlnı kurarlar utv ynapcak annamadım freeshard die bişi soz onusu deel biliosunuz herhalde[hline]this is my hatred mind and myself
[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]
ICQ UIN: 1957744
MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ya içinde yaşadığınız topluma bu nefret neden? saçmalamışsınız resmen kusra bakmayın ama. Nedir kardeşim? Sizde bu ülkede yaşıyosunuz... Kendinizden de mi nefret ediyosunuz? Yoksa bu ülkedeki en süper insanın kendiniz oldugunu mu sanıyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim girmememin nedeni, lamer bolluğu değil zaten. Tersi, az kişinin olması. Oyunu orjinal alıcak kişilerin sayısı zaten düşük. Ayrıca durumu iyi olsa bile, çoğu kişi oyunlara bizim gibi bakmadığından ayda 10 dolar ödemez. Sonuçta tabiki oynayan az olucak. Kaç dakikada bir, bi kişiyi görebiliriz merak ediyorum[hline]---
It's the last call for the noctives
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar var olmayan bir serverın tartışmasını yapıyorsunuz..
korsan cenneti olan bir ülkede cogu firma oyunlarını bile box olarak göndermezken

oyunun siparisini bile aracı firmalar olmasa ülkemize getiremiyecegimizi düsünüp turk serverı acılıp acılmaması gibi bir ihtimal olup olmadıgını düsürnürseniz sonuca ulasıcaksınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...