GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Acaba UltraTV Star Wars: Galaxies server'ı açmayı düşünüo mu? ya da düşünen bi türk firması war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Hiç sanmıyorum öyle birşeyin istenilse bile yapılabilceğini.[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Yeterli para desteğiyle yapılabilir bence, çünkü çok fazla azimli insan var Hiç bunu düşünen oldu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 simdilik sadece u.s. serverlarinin isimleri aciklandi resmi aciklama yapildi, tr de server acilmasi icin bi kere enaz bi 50k oyun satmasi lazimki potansiyel olsun yoksa hicbi avrupoali turk serverinda oynamaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 oynamazsa oynamasın kimin umrunda ne güzel Türke Türk kardes kardes oynarız[hline]I am a lostsoul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 leymır doalr çok iğrenç olur olsada oynamam ondan açamasınnar zaten utv ne alaka ki adamölar kendi serverlnı kurarlar utv ynapcak annamadım freeshard die bişi soz onusu deel biliosunuz herhalde[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben olsada oynamam. Düşünsenize 8 koca gezegene 200 kişi dağılmış. Birbirimizi bulana kadar canımız çıkar[hline]--- It's the last call for the noctives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 10 000 kişi de olsak biz ben yine de türk serverında oynamam. o kadar kişinin anca 500 ü anlar oyundan geri kalanlar da bok ederler anca.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bu kadar Türk iğrenebilitesi nedirki? Elbette suyunu çıkaran olacaktır,elenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Lucas ile anlaşma imzalıcak. Hosting'ini yapıcak orjinal serverların. said: DeamoN, 05 Mart 2003 16:09 tarihinde demiş ki: leymır doalr çok iğrenç olur olsada oynamam ondan açamasınnar zaten utv ne alaka ki adamölar kendi serverlnı kurarlar utv ynapcak annamadım freeshard die bişi soz onusu deel biliosunuz herhalde[hline]this is my hatred mind and myself [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hmm iyi ozman yapsınnar ben gene de oynamam..tabi çok büyük bi hız farkı olursa başka..zatenm elin mahkum us serverlında oynucan ilk..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 yok abi adamlar free-shard icin soruyo olay turk serveri degil serverin parali olup olmamasi yani amerikan serveri beles olsa ondada oynarlar. turklerin cogunda ya ayda $10 verebilicek maddi durum yok ya cheapassler yada kredi karti vermekten korkuyolar.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 parali olursa zaten o lamer dedigimiz tiplerden gelmez, gelemez...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya içinde yaşadığınız topluma bu nefret neden? saçmalamışsınız resmen kusra bakmayın ama. Nedir kardeşim? Sizde bu ülkede yaşıyosunuz... Kendinizden de mi nefret ediyosunuz? Yoksa bu ülkedeki en süper insanın kendiniz oldugunu mu sanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yok bütün olay senin de parmagın olan nbl kültüründen illallah etmiş olmaktan gelio...[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 DeamoN eğer tartışacak bir konu varsa özelden ya da icq dan devam etmeni rica edeceğim..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Benim girmememin nedeni, lamer bolluğu değil zaten. Tersi, az kişinin olması. Oyunu orjinal alıcak kişilerin sayısı zaten düşük. Ayrıca durumu iyi olsa bile, çoğu kişi oyunlara bizim gibi bakmadığından ayda 10 dolar ödemez. Sonuçta tabiki oynayan az olucak. Kaç dakikada bir, bi kişiyi görebiliriz merak ediyorum[hline]--- It's the last call for the noctives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 arkadaşlar var olmayan bir serverın tartışmasını yapıyorsunuz.. korsan cenneti olan bir ülkede cogu firma oyunlarını bile box olarak göndermezken oyunun siparisini bile aracı firmalar olmasa ülkemize getiremiyecegimizi düsünüp turk serverı acılıp acılmaması gibi bir ihtimal olup olmadıgını düsürnürseniz sonuca ulasıcaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar