Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde takılan varmı? [gandalf,katharsis]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla son iki senedir olan biten hicbiseyi bilmiyorum diyebilirim, ama bikac tane referans noktam var hala (yani yerlerinde duruyolarsa)
istanbuldayken caravan, kemanci, ex-bronx, pano'ya giderdim pek bi guzel olurdu :)
Mesaj tarihi:
Genelde rastgele bi yere sokulduğum için isimleri hatırlayamıyorum :P Devamlı gittiğim bi craft var o da haftanın 5 günü okuldan sora zaten o yüzden başka yerleri bilemicem isimleriyle :)[hline]?
Mesaj tarihi:
salla taksimi
*!Moda sahillerinde bekliyoruuuuum...*[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Nereye, nereye? Şokoleti yemeye!

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 20 December 2003 16:41 tarihinde demiş ki:
caravan var bi bilinen, kemancilar, bronxlar..

ben bunlari biliyorum..

iki yukarda tam da ayni seyi solemistim :)
Mesaj tarihi:
efem kraft 2milyonluk sulu birasıyla alemlere dalmadan once gidilmesi gereken bi yer olup,beatles'ın tam karsı sokagından girilip pink bar mıdır nedir bi travesti barını gectikten sonra sagda kalan ufak fakat hayat dolu bi yerdir ;)
Mesaj tarihi:
kulliyen yalan..
iki-uc haftadır abazanlar partisi gibi bisi var heralde
her yer sap kaynıyo ;)
of of
bu gece nie orda diilim de evde ehliyet sınavına calısıorum ben ya ;((
Mesaj tarihi:
genelde cumaretesi günleri , çirkeflik yapmak için tayfaca bir araya geliriz.. mesut abi gandalf i yine açmadan çnce katharsis e gidiyoduk.. yıkılmaya başlayinca kovulduk .. karavan i işgal ettik.. kesmedi..
gandalf yine açildi.. çalişanlar yine biz , içenler yine biz.. makara yapanlar yine biz..

gandalf taksimde olmasina rağmen , tamamen kadiköy metal tayfasinin işlettiği bir bardir..

mesut abi de kral adamdir..

ha tabi hepsini bir kenara biraksak , bizim tayfa olarak ,komple " bitli kemanci" çocuuyuz o ayri.. sanirim çoğunuz gençsiniz.. o zamanlari görmenizi isterdim.. ah ah..
beni her cumartesi 23:30 dan sonra gandalfta bulabilirsiniz.. bar tarafinda oturan sakalli tip benim ehe[hline]%108 alcoholocaust!
bir insanlik ayibiyim bu alemde..
  • Yeni Oluştur...