Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 merak ettim varmıdır buralarda taksimde takılan arkadaslarımız. ben sahsen her cuma,cumartesi,pazar oradayım :) içeri girin kalibah buradamı diyin gösterirler :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hayatım nerdeyse taksimde geciyo.. her ctesi gecesi bronxdayım sabaha kadar gun icinde de kraft,arsen lupen falan full alkol anlıcan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 arsen lupende pek alkol yok malum az bira bol su gecen sene oyleydi en azindan[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Gandalf kraftın karşısına taşındı ya daha yer değiştiğindne beri gidemedim ama içerden gelen müzik hande yener türü diildi en son :P[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kraft nedir, gandalf hala var mi? aman allam ne kadar cabuk deisiyo hersey! ustteki yazan arkadas iyi demis, ben cok feci ezik kalmisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Exit i biliyo musun? onun sokağında yukardan girdiğin zmn ilk ara sokakta 2. de olabilir kafanı uzatıp bakıverirsin :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 valla son iki senedir olan biten hicbiseyi bilmiyorum diyebilirim, ama bikac tane referans noktam var hala (yani yerlerinde duruyolarsa) istanbuldayken caravan, kemanci, ex-bronx, pano'ya giderdim pek bi guzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Genelde rastgele bi yere sokulduğum için isimleri hatırlayamıyorum :P Devamlı gittiğim bi craft var o da haftanın 5 günü okuldan sora zaten o yüzden başka yerleri bilemicem isimleriyle :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 salla taksimi *!Moda sahillerinde bekliyoruuuuum...*[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Silthanas, 20 December 2003 16:41 tarihinde demiş ki: caravan var bi bilinen, kemancilar, bronxlar.. ben bunlari biliyorum.. iki yukarda tam da ayni seyi solemistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 efem kraft 2milyonluk sulu birasıyla alemlere dalmadan once gidilmesi gereken bi yer olup,beatles'ın tam karsı sokagından girilip pink bar mıdır nedir bi travesti barını gectikten sonra sagda kalan ufak fakat hayat dolu bi yerdir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Haftada bir iki gece Gandalf'a giderim.. Arada bir Katharsis, nadiren Caravan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Broxu çok gördüm ama hiç içeri girmek nasip olmadı. Geceleri çok enteresan bayanlar geliyormuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kulliyen yalan.. iki-uc haftadır abazanlar partisi gibi bisi var heralde her yer sap kaynıyo ;) of of bu gece nie orda diilim de evde ehliyet sınavına calısıorum ben ya ;(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bronx gayet cix vi yerdi eskiden. yani cıvıl cıvıl dı bütün trend hatunlar ordaydı ama bilmem artık .. ne zamandır gitmiyorum[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 asdfasddfs kadıköy ownage[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 akdeniz, olmadı akdeniz manzaralı aslanım şahika arka sokak beatles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 genelde cumaretesi günleri , çirkeflik yapmak için tayfaca bir araya geliriz.. mesut abi gandalf i yine açmadan çnce katharsis e gidiyoduk.. yıkılmaya başlayinca kovulduk .. karavan i işgal ettik.. kesmedi.. gandalf yine açildi.. çalişanlar yine biz , içenler yine biz.. makara yapanlar yine biz.. gandalf taksimde olmasina rağmen , tamamen kadiköy metal tayfasinin işlettiği bir bardir.. mesut abi de kral adamdir.. ha tabi hepsini bir kenara biraksak , bizim tayfa olarak ,komple " bitli kemanci" çocuuyuz o ayri.. sanirim çoğunuz gençsiniz.. o zamanlari görmenizi isterdim.. ah ah.. beni her cumartesi 23:30 dan sonra gandalfta bulabilirsiniz.. bar tarafinda oturan sakalli tip benim ehe[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar