Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Mirage, 25 December 2003 22:49 tarihinde demiş ki: eheh karpuz çok güzel anlatmış. ;) diyarbakırlı mıydı kız bari böh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] lol iranlıdır belki[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuşma.. Yaşa.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yazış bence 69 gün falan[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 nereye kadar gidiyosa oraya kadar.. belki konuşana kadar,belki kafan bozulana kadar, belki sevişene kadar.. Bilimsel sıfatı altına karamsarlığı gerçekçilik zanneden saftrikleri kafalamak için söylenmiş bi saçmalık işte. Takmayınz kafanıza bakınız takılmanıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 tabi sora uyanıyoruz meğer rüyaymış[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bende insanda feromonun salgılayan bezlerin köreldiğini ve bu yüzden parfümlere bu kadar düşkün olduğumuzu söylediğini hatırlıorm bioloji örtmenimin du bakalm araştıralım neymiş bu feromon. hangi parfümlerde varmış hehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bence tamamiyle bir üreme iç güdüsü.Hayvansal yönümüz kabarıyor o şekilde. Aşık olduğumuz kişi etrafta çiftleşirsek en verimli yavruları edinebileceğimiz ... Ya ne diyorum ben ya... Gidip şu kolayı alıp yatıcam.İçim içimi yiyor kaç saattir zaten.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya kimsallamışsa bu 69u fena sap hödük bişi heralde yani attığı sayı da normal deil[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya geçtiniz dalganızı,boccob kardeşim açıkladı sonunda :) Koltukaltından salgılandığını bilmiyodum :) Babacum sen o zaman 9 senedir terliyosun :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 69dan bahseden eleman yemiş seni bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Maalesef herkesin soyledigi bir sey haline geldi bu ask uzun sormuyor ... Peki yillar once asik olup evlenip, Yillarca evli kalanlar... Nesil gittikce daha sabirsiz daha maymun istahlimi olmaya basladi acaba?(kusura bakmayin tabirim den dolayi ama tam kelimeyi bulamadim)[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yaslisi genci 10 seneden fazla evli olan kimi taniyosam aramiz da ki ask artik saygiya dondu diyor. Ruh ikizine bulamadigin surece oyle olmak zorunda oldugunu dusunuyorum. Ama umut her zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 O feromon dalgasını bende okumuştum biyerde (focus galiba), ama kesin bir kanıt yok hakkında. Gerçi parfüm üreticileri üşüştü olaya direk.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ama bana şu koltukaltı davası hala garip geliyo.Ehehe düşünsene... -Uff mehmet sen çok ter kokuyosun,iğrenççsinn.. -Seni hala ne kadar sevdiğimi anlamadınmı leyla.. :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar