Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 irenç bi tasarım kavelcan hatta en az senin kadar basit =)) Şaka bi yana beenmediimi sölemiştm zaten icq dan hihihi renkleri deiştir fontları verdana yap insanlarda olmayan fontları koyarsan kimsede doğru olarak çalışmaz düz windows fontlarını koy işte[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Arkadaşlar font sorununu hallettim sanırım. Biraz da renklerle vs oynadım. Tekrar bir bakmanızı rica ediyorum. Genel hali bu olacak. Logo rezil demeyin biliyorum kötü olduğunu ama öyle ha diince birşeyler üretilmiyo...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar