RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 selam arkadaşlar. ben bi php scripti yaptim mesala oraya giren emailler benim belirlediğim emaillerse yasaklicak mesala [email protected] [email protected] mailleri girilerse echo "hata"; gibi bi mesaj vericek. lütfen yardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ben olsaydım şöyle bir şey yapardım heralde : 1 - girilen mail in geçerli olup olmadığına bakarım 2 - geçerli ise mail adresini mail.spam şeklinde daha önceden oluşturduğum ve içine satır satır mail adreslerini girdiğim bir dosyadaki maillerde karşılaştırıp var olup olmadığına bakarım. 3 - var ise hata mesajını görüntüler, yok ise kayda devam ederdim .. kod yazmayada girişicektim ama çok üşeniyorum affet : )[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar