TomCat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Hiç bişey anlamadım ben bundan.Biri bana bunu izah edebişlir mi ? bende siemens c 55 var şimdi nası giricem pc im ile internete.Telsim aylık 5 milyon sabit ücretle bu hizmeti veriyormuş galiba.Bana biri anlatsın bu bağlantı olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 daha 1-2 hafta önce uzun uzun anlatıldı bu konu forumda ... topiclere bir göz gezdir ... ayrıca telsim in olayı aralık 31 e kadar .. hiç mi araştırmadın ?! ayrıca gprs ile internet çok yavaş haberin olsun ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 BEn sanırım nisandan beri gprs ile giriyorum suanda ole saten gideceksın telsim hat alıcaksın düz sonra gprs ıcın kablo alıcaksın bu kadar baska bırseyı yok aylık en son 7.500 sanırım 5 deıl artık neyse ama cok yawas o yuzden dsl rulaz :P[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 telsimde 5 milyon enişte daha yeni hat aldı.gprs e bağlanıyo. ama çok yavaş bende bağlandım zamanında 2kb la indiriyosun 3 maksimum.uzun süre bağlı kalırsan dahada yavaşlıyor ısınma nedeniyle.site açılışları falan dial up la 30bin le bağlanmış gibi yavaş yani anlicagın[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ee gprs bu yani IMMARSAT sandiniz heralde :P[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar