Ale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Arkadaşlar istanbul veya bostancı/içerenköy krokisi bulabileceğim bir site bileininiz var mı??? Watermarksız olmasını tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ben sana çizseydim? :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ancak harita olarak bulabilirsin. bir çok yer var nette ama çoğu yer semt semt gösterecek kadar detay a inmiyor. turistler için harita vs satan yerlerde istediklerini bulabilirsin ... ben taksim den tarihi yerleri gösteren bir tanesini alıp hiç bilmediim avrupa yakasını öyle gezmiştim : ) ha bu arada tarihi yerleri gezmicem dersen ki şöyle bir şey söylemek durumundayım : bende gezmedim zaten. sadece sokak isimleri vs ile uğraşmaktansa o yerlere göre konumunu belirlemek çok daha çolay oluyor. Zeki adamım kahretsin : ) [hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. [Bu mesaj kavel tarafından 26 December 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar