pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Arkadaşlar dikkat ediyormusunuz bazı konuslar gereksiz yere veya haklıda olabilir istisna, demek istedigim konu başlığına bakıyorum himm diyorum girip okuyorum ama 15121 sayfa ilk sayfa ve son sayfanın birbiriyle alakası yok kimse mükemmel değil hepimiz hata yapıyoruz bence konu ile alakalı yazmıcaksak; eğer adam hatalı ise çok yanlış bir yola girmişse özel mesaj atıp boşu boşunada forum kirliliği yapmamış oluruz şuana kadar yaptığım hatalar için özür diliyorum daha dikkatli olucam, sende ol diyorum :). *çok iyi niyetlidir*[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 la bu ne :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Valla bu da paticiğin özelliklerinden biri.. sapar yani..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 buraya bakmadan önce zevkle bişiler yazmaya girdiğim topicin 3. sayfadan sora yolundan saptığını gördüm ve hiçbişi yazamadan çıkmak zorunda kaldım oysa neler yazcaktım :( *ağlar hem de hüngür hüngür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 'Sigara bağırsakları çalıştırıyo mu?' başlıklı topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hevesim kaçtı hep böle oluyo ztn.. ben de çıkcam konuların dışına her dakka arsız gibi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 konular "konu dışı"na gayet de giriyo efendim neyi tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 sıkıldım son bi saattir konu deşiyorum karışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=62149 Bu forumların yöneticileri var arkadaşım,kasma boşuna konu açacam diye ne zevk alıyorsun yahu Allah Allah! Forum kirliliği yaratmayalım diyorsun ama şuan bu gereksiz bir konu[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar