Sergen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 şimdi satılmıyor galiba eskiden ülker çokomel diye bir şey vardı.parlak,renkli çok güzel kağıtları olurdu.bu kağıtları düzleştirip biriktirir ve birbirimize hava atardık.bugün eski ansiklopedileri karıştırırken bir anda dümdüz onlarca çokomel kutuları yere düştü.Üretim tarihinde Nisan 1989 yazıyordu.Ben çok küçükken onları biriktirip koymuştum oraya ve bunca sene sonra bu yaşımda onlar yine bendeydi... :-O [Bu mesaj Sergen tarafından 26 December 2003 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Sergen bende biriktiriyodum taa eskiden hatırlayan olur ama ben cocuklara hava olsun diye değil akülü araba veriyodu gönderene çekilişle ondan biriktiriyodum.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar