barasar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 amd athlonxp 2600+,512 ddr400,winxp pro,asus Gf Fx5200 128. fakat oyunu yüklüyorum bir türlü açılmıyor.neden acep?bilen var mı?? :([hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 büyük olasılık win xp yüzünden[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya ben bişlemci ve anakartı yeni aldım.daha önce win xp üzerinde oynuyordum.fakat şimdi uyumluluk modunu denediğim halde yine de olmuyo!!!!!!!![hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 cd sorun vardır,benimde xp var ben oynayabiliyorum[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 icq=146219687 bana ulaş yardım ediim sorununa[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Oyunun orjinal mi bu 1. Crack denediysen işi sakata getirmiş olabilirsin bu 2. Oyun orjinal ise patch yap , gerçi orjinal olmasa dahi yapabiliyorsun. Patch 1.10 u ftp.blizzard.com den bulabilirsin. Daha sonrasını kendin hallet. Bu arada neden açılmıyor ? ne hatası veriyor ss yada herhangi error mesajını yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 neden oynamadığını çözdüm.oyunu 3D oynamak istememden dolayı.directdraw 2D yapınca çalıştı. :)[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar