Drivertr12345 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Drivertr123 ismine gonderebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 var da niye göndereyim ki? oyunu mandrakesiz oyna ki zevki çıksın...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 hala oynuyon mu len karpuz?[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Harbi ya ben mandrakesiz oynadım 2 sene gitti...Sakın kullanma..Garpız sen de gönderme sakın,kenarda kıyıda kalan bir iki oyuncuyu da hemen kaybetmeyelim[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mandrake ne bea? Biri bana açıklasın biraz şu oyunu sevabına, daha dün başladım.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sitede yeterince anlatılmış durumda zate... www.paticik.com/dcourt Bi bak anlamadığın yer olursa sor :) Oyunun en önemli yanı diğer arkadaşlarını teşvik et...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Tamam Mandrake Root quest açmak için kullanılıyomuş, öğrenmiş olduk da, bi kaç sorum daha var. Şu anda elimde Emerald, Gold Apple , Ruby , Garnet , Opal ve Quartz var (Maden gibi adamım valla) Ne işe yarar bunlar? Direk satıyim mi yoksa bi işe yaradığı var mı? Ayrıca, quest sayısı neye göre belirleniyo? Yani günlük mü? Günlükse bugün kullanmadığım questler yarına devrediyo mu? Aydınlatın beni kardeşim, link vermeyin yav[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Opal-Healing düzelir Garnet-cure(skillinin yanında - falan yazar onu düzeltir) Gold Apple-Her ikisi için Ruby ve emerald para için kullandım hep Questler devretmez her gün için belirli sayıda questin vardır..level atladıkça 3 quest eklenir benim en son 110 falandı[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Peki bottled Fairy ne işe yarıyo?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 *!kendini paket yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bottled Faery ölümün yol açtığı mal ve quest kaybını yokediyor...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar