Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sartre ın akademik yazılarının, makalelerinin ingilizcelerini iceren, hatta mumkunse farklı dusunurlerin bunlar hakkında yorumlarını iceren bi site arıyorum. ve burada durmayıp karel capek in kısa hikayelerini varoluşçu bakış açısından inceleyen bi site arıyorum; bulursanız soyleyiniz :) daha spesifik olarak sartre ın "what is existentialism ?" adlı makalesi lazım acil olarak, digerleri de olsa iyi olur tabi ama o kadar acil degil ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bakan, arayıp da bulamayan varsa teşekkür ederim hocam bana yanlış solemiş makalenin adını ordaymış sorun ama yine de çeşit çeşit makale bulabileceğim site biliyorsanız yazabilirsiniz :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar