DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Washburn - Oscar Schmidt, Model: OG-2E (Elektro/Akustik) Washburn - Lyon, Model: LD-7M Ikiside nerdeyse hic kullanilmadi , oldukca temiz durumdalar.Ilgilenenler bu topic altina yada icq`dan bana mesaj atarbilirler.(almak istedikleri fiyat ile birlikte) Ancak fiyat belirtmeden once , lutfen gitarlar`in fiyatlari hakkinda az bucuk arastirma yapin.Sonra gelipte abuk subuk fiyatlar soylemeyin bana. Not:Icq isteyen pm yollasin lutfen![hline]
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Arkadaşım almayı dusunuyodu akustik gitar.Fiyatı belirtirsen ve modeli arkadaşa gosterirsem :) alıp almayacagını soylerim :)[hline]Endoskopi sux
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 abi sen fiyat sole bis ona gore arastırma yapalım mesala aldığının 2/3ü veyahut yarısından biraz dusuktur fiyatlar sen bisey belirle de ona gore ayarlamamızı yapalım[hline]Bright eyes Blinded by fear of life And the dark dragons rise wordlln
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 burda 4 gıtar var :P?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods
Öne çıkan mesajlar