Peka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 POP hakkında döküman hazırlanıcak ingilizce türkçe her türlü kaynak lazım tek ihtiyacım kaynak olarak kullanabileceğim site isimleri[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bu Point of Presence mı? ihtiyacın olan sadece referans mı yoksa konunun kendi de lazımmı şunlar kitap Upgrading and Repairing Networks, Fourth Edition, Terry William Ogletree ,Que Publishing Computer Networks, Fourth Edition, Andrew S. Tanenbaum, Prentice Hall eBook olarak var bende lazım olursa haber et[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Yoksa Post Office Protocol mü ? http://www.faqs.org/rfcs/rfc1939.html[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yoksa popular culture mı? :) sabahtan beri mikroişlemciler çalışmaktan beynim sulandı.kusuruma bakmayın[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 eşşekliğime verin post office protocol dü aradığım buldum bi kaç kaynakta saolunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar