Diablos Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 bugün cd almaya gittiğimde bir de ne göreyim isminden emin değilim ama Ultima Online Age Of Shadows çıkmış.adama sordum bu nasıl iyimi falan diye adam bilmiyorum dedi bende almadım siz biliyormusunuz nasıl güzel mi?single player mı sanmıyorum ama?ve free serverları var mı?[hline]Çıkmadık candan ümit kesilmez… Önce bi candan çıkalım, ümidi sonra keseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 [Bu mesaj Deep-Night tarafından 14 Mart 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paticikcik içinde reklam. Bu arada age of shadows hakkında bilgi etmek istiyorsan OSI bölümüne gir,gerekli yazışmalar orada mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 [Bu mesaj Deep-Night tarafından 14 Mart 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Bence çok kötü...Ama beğenenlerin de görüşlerine saygı duyarım[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 forumlarda sphere ile ilgili bi bolum awr oraya girersen bakabilirsin ben hosuma gitti sahsen ozellikle malas haritasını denemek istiom bu akşam o haritada sabahlarım :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 biraz fazla geç kalmışın be abi :P[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ya bu arada runuo dan sifresi olan lutfen msg atsın bana ya malas ı deneyecem![hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar