Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: azzael, 18 December 2003 20:00 tarihinde demiş ki: bize karşı cephe alan amerikayı avrupayı karşımıza alıp Türkler tek biyerde toplansa ve onları ezsek ? bu tarz konuşmaları bu forumda yapmazsan sevinirim.[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Popeye tabi arkadaşım konuşmayalım... da Bişey de soylemeden duramıycam bu sozunun uzerıne hani avatar Koyulan Bolgenın altında Bi siyah Kurdele Var Bu saldırıları Kınıyoruz diye onu da kaldırın ozaman Milliyetcilik yapmıcaksak Bu bi oyunsa Ben Herkesin dusuncesine saygı duyarak bi fikrimi belirttim siz beni yanlıs analdınız dedim konunun dısına cıktık kusra bakmayın dedim siz iyice abarttınız tekrar verdigim rahatsızlıktan dolayı kusra bakmayın [Bu mesaj azzael tarafından 18 December 2003 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 milliyetcilik kavramini kavrayamami$in sen[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 sozkonusu kurdele milliyetci bir ikon degil, aci cekmis insanlarin hatrina bir nisanedir[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Forumu karışdırmak istemem Unity senle hiç tartışmaya girmek bile istemiyorum ama neden Irakda yapılan saldırılan için kurdele koymadılar o zaman? Türk evladı olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemize yapılan saldırıyı kınamak için konulmuş o kurdele.[hline]Ey Türk genci unutmaki,muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur! www.Reich.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Laurned, 18 December 2003 21:12 tarihinde demiş ki: Sen olsa iyi olurdun dedin gene onlar agrasifce cevap verdi sen Türkler beraber olalım dedin onlar o adamlar gavur onlarla beraber olmayalım keselim öldürelim diye anladı boşver onlar yanlış anlamaya kasıyorlar kendini çok fazla büyüten insanlar var. Eğer bu bölümde açılan diğer topicleri okusaydın Türklerin zaten beraber takıldıklarını anlardın. Ayrıca aşağıdaki alıntımda da açıkça görülüyor ki azzael'in beraberlikten kastı farklı, forumları biraz daha dikkatli okumanı öneririm ayrıca da basit laf sokma çabasından da kurtulman senin için iyi olur. said: azzael, 18 December 2003 20:00 tarihinde demiş ki:Fakat şöyle olsaydı daha hoş olmazmıydı bize karşı cephe alan amerikayı avrupayı karşımıza alıp Türkler tek biyerde toplansa ve onları ezsek ? ayrıca azzael ve Laurned, kurdela ırak vs. gibi konuları burada açmamanızı rica ediyorum. unity cevap vereceksen eğer arkadaşlara pm den verirsen sevinirim..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bi noktada toplancaksa bu neutraldir.....[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya imzandaki linke bir bak sonra milliyetcilikten bahset. milliyetci adamin linkine bak 3. reiche cikiyor. ve ayrica irak ne, nereden cikti, swgde iragin ne isi var.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu durumda laurnedin siyasi icerikli son mesajinin silinmesi lazim benim bu ve ustteki mesajimla beraber.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 silmeye gerek yok, konu kapansın yeter. diğer kullanıcılar da neyin yasak neyin konuşulabilir olduğunu görsünler, eğer hala laurned gibi bilmeyenler varsa.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 tartistiginzi konuyla alakasiz ama su resmi yayinlayam ekstradan sunu belirteyim city war lar felam absaldiginda olusucak tabloyu sabirsizlikla bekliyorum[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hmm sorun var http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=23785 burdan bakin[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Sin dostum cok saol konu icinde kaldıgın icin ve ss yolladıgın icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bu avatürk hala oyunu getirmedi ehehüeh iyi güldüm valla.Expansion sete pre-order alsınlar bari aynı anda piyasaya sürerler.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bayramdan sonra cikcakti bi de[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Telefon actım avaturk'e de adamlar cuma gunu elimze oyun gececek dedi size de pazartesi falan gelir dedi bende telefonda adamın yuzune guldum kapadım :P [Bu mesaj azzael tarafından 19 December 2003 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: azzael, 19 December 2003 10:23 tarihinde demiş ki: Telefon actım avaturk'e de adamlar cuma gunu elimze oyun gececek dedi size de pazartesi falan gelir dedi bende telefonda adamın yuzune guldum kapadım :P Valla Avaturk'ten ben pek umutlu diilim açıkcası, daha önce yaşanan pre-order sorununa dönmesin bu da... Space expansionı da aldırırım abi arkadaşa... En rahatı valla... Bu arada büyük marketlerde ya da Megavizyon gibi storelarda başladı mı SWG satışı?? Yoksa sadece Avaturk mü getircek Türkiye'ye?[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 avaturk duydugum kadariyla 5k swg getirmis satamazlar hepsini satamadiklari zaman kampanya aypcaklar yuzde 50 indirim felam zuhau komik olcak[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 5000 tane SWG kolay satılır...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehe abi 5 k swg satilmaz[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bi kere magazalarda goren, boyle cs yok halflifeci genis turk giris seviye oyuncu kitlesi almaz. zaten bunlar genelde baska oyun almaz. 60 dolar fiyati goren zaten elini bi ceker. kime gider, anca genc, universiteli ya da mezun, ankara, istanbul izmir antalya gibi sehirlerde yasayan bi zumreye gider ki genis bir pazar degil. satilir, ama uzun surede oyle 1 yilda tukenmez kesinlikle.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Satılır be abi, online oyun oynıcak o kadar da mı adam yok Türkiye'de... E bi 5000 kişi vardır zaten SW fanatiği 100milyonluk Türkiye'de... Onlar alsa yeter... Avaturk tahminimce bunun hesabını yapıp getirtmiştir o kadar kopyayı...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bencede satamazlar 5k az deil ve senın dedigin gibi de kampamya yapacaklar bu kesin zaten cogu kişi korsan cd peşinde oldugu icin fazla alıcısı olmaz.. neyse bi gelse de su swg ler bizde biran once başlasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: unity100, 19 December 2003 13:53 tarihinde demiş ki: bi kere magazalarda goren, boyle cs yok halflifeci genis turk giris seviye oyuncu kitlesi almaz. zaten bunlar genelde baska oyun almaz. 60 dolar fiyati goren zaten elini bi ceker. kime gider, anca genc, universiteli ya da mezun, ankara, istanbul izmir antalya gibi sehirlerde yasayan bi zumreye gider ki genis bir pazar degil. satilir, ama uzun surede oyle 1 yilda tukenmez kesinlikle.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Bi yılda rahat biter abi... Tabi benim görüşüm bu, herhalde zarar etmezler yani...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: azzael, 19 December 2003 13:57 tarihinde demiş ki: Bencede satamazlar 5k az deil ve senın dedigin gibi de kampamya yapacaklar bu kesin zaten cogu kişi korsan cd peşinde oldugu icin fazla alıcısı olmaz.. neyse bi gelse de su swg ler bizde biran once başlasak :( Korsan cd olayı zaten başlı başına bi sorun, hoş hepimizin hoşuna gidiyo, 5 milyona oyun almak, zaten şu ekonomik şartlarda aksi düşünülemez ama eğer orijinal oyun getiriceksen fiyatı da ülke şartlarına göre belirliceksin... SWG'yi sat bakalım 30-40 milyondan kaç kişi alır, ben bile 1-2 tane alırım... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar