azzael Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Swg sipariş ettik yarın gelecek heralde ama gelinceye kadar bi suru yenilik oldu speederlar cıktı en son cok merak ettim nasıl bişey oyundan ss alıp yollarsanız Cok sevinirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bende çok merak ettim bayılabilirim birileri ss koysa cidden süper olcak :)[hline]Ey Türk genci unutmaki,muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur! www.Reich.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sanırım bunlar ikinizde yeterli olucaktır:) http://www.carbonform.net/swg/1.jpg http://www.carbonform.net/swg/2.jpg[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Çoşmuşlar :) başka varsa ii olur sevindirik oldum.[hline]Ey Türk genci unutmaki,muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur! www.Reich.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Harbi cok tatlı olmuş... şu pod race olayı da bi olsa mukemmel olur ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Başka Ss Bekliyoruz Speeder vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eve gidiyim cok hos ss ler aldim yayinlarim 4 5 speeder li dagdan assaya felam ucarkenki resimlerimiz var hehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 euheuhe cok iyi bizde muhtemelen avaturkte gene bi aksılık cıkmazsa pazartesi başlıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 basladiginiz zaman arkadaşlık, kardeşlik, birlik beraberlik, item yardimi, xp yardimi.. kisaca her turlu yardim isteginiz icin rebel olmayi dunuyorsaniz [FrF] /tell sufi /tell enako ulasamassaniz ben paso online im /tell sne imperial olmayi dusunurseniz [R.I.P] /tell toi /tell beyaznoc /tell muhendis /tell ginelus /tell arnaviscaa /tell ogoed[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eyvallah saolasın. muhendisle ve devvo ile zaten konustum. Ah şu oyunlar bi gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Sin, 18 December 2003 14:55 tarihinde demiş ki: basladiginiz zaman arkadaşlık, kardeşlik, birlik beraberlik, item yardimi, xp yardimi.. kisaca her turlu yardim isteginiz icin rebel olmayi dunuyorsaniz [FrF] /tell sufi /tell enako ulasamassaniz ben paso online im /tell sne imperial olmayi dusunurseniz [R.I.P] /tell toi /tell beyaznoc /tell muhendis /tell ginelus /tell arnaviscaa /tell ogoed[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Ben nerdeyim Sne???? :-P /tell devvo " The best recruiter, ever..." Ki'yyst :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Devvo Seni unutmak mümkünmü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Azzael dostum ok di mi konuştuğumuz gibi yani, imperial olup RIP'e katılıcaksınız, beraber rebelları kesicez... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ahaha tabiki imperial olacaz fakat rip olurmuyuz onu bilemiyorum Eğer eski guild arkadaslarımız gelirse Burda da Reich Olarak Kurulacaz Muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hepiniz newbie olursanız guild kurmanız çok zor, imkansız gibi bişi... Yani tam olarak oyuna alışana karakterlerinizi geliştirene kadar böyle bişeye kalkışmak mantıklı olmaz...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Evet zor tabiki bizim planımızda gelişdikden sonra yoksa hayallere kapılıp Pa kurucaz vs diye başlamak saçmalık olur.[hline]Ey Türk genci unutmaki,muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur! www.Reich.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bende bekliyorum avaturk un oyunu yollamasini ama hic yok guild kurucam pvp krali olucam en guzel karakter benim ki olacak gibisinden bi amacim yok bi guzel bh olurum dolasirim RIP dekiler beni kabul ederlerse biraz rebel oldurmeye calisirim vs onun disinda sirf swg dunyasinda dolasmak icin oynarim heralde biraz da konusmak eglenmek vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Way eğer ki bi amacın olmazsa oyundan zevk alamazsın bunuda belirtirim Bütün Türkler Bi tarafta Toplansa Aslında Cok daha Güzel olurdu ama. Yani Karşıma Kendi Kanımda Kendi Irkımdan İnsanları almak istemem :P Bence Bütün TÜrkler İmperial olsun Rebel Keselim Ve Hala ss bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 idealler irklarin ustundedir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ne diyebilirim ki sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 birşey demene gerek yok, sadece arkadaşın kararına saygı göstermelisin.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 TAbiki Herkezin düşüncesine kararına saygımız olması lazım. Fakat şöyle olsaydı daha hoş olmazmıydı bize karşı cephe alan amerikayı avrupayı karşımıza alıp Türkler tek biyerde toplansa ve onları ezsek ? Bence daha iyi olurdu ama boylede iyi bişey acı verecek kardeşlerimi olduruyor gibi olacam sadece bu acı verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu forumda herkes imperial değil, mesela unity fanatik rebel ve sen de diyorsun ki hadi hep beraber imperial olalım rebelları öldürelim. ayrıca kimsenin böyle bir ayrımcılık yaptığını sanmıyorum swg'de. herkes oyundan tat almaya bakıyor eğlenmeye çalışıyor ve bu yüzden para veriyor. "hadi karşıda gavur var öldürelim ezelim kahrolsun uefa" mantığı ile hareket etmek o adamdan çok kendine zarar verir. zaten sana katılacak kimsenin olduğunu da sanmıyorum. swg de türk alman ingiliz yok, rebel imperial neutral var. ayrıca tek ırk insan değil dolayısıyla günümüzdeki sorunları oyuna taşımayın. ikisi farklı dünyalar tamamen. böyle düşünün, düşünmeye çalışın.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Tabiki benim sozlerim yanlıs anlasıldı. hepberaber imp olalım die bişey demedim herkez bi yerde birlesseydik daha iyi olurdu dedim. herneyse forumun konusunun dısına cıktık ss gormek icin acmıstım forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Sen olsa iyi olurdun dedin gene onlar agrasifce cevap verdi sen Türkler beraber olalım dedin onlar o adamlar gavur onlarla beraber olmayalım keselim öldürelim diye anladı boşver onlar yanlış anlamaya kasıyorlar kendini çok fazla büyüten insanlar var.[hline]Ey Türk genci unutmaki,muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur! www.Reich.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar