Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım,Yeniyim

Ringwraith55

Öne çıkan mesajlar

Ringwraith aramıza hoşgeldin...

Eclipse serverında karakter açıp imperial olmak istersen:

/tell devvo, muhendis, sad, beyaznoc, ginelus, gulay...

Rebel olmak istiosan:

/tell enako, ainas, sufi, sne....

Her türlü yardıma hazırız dostum...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum öncelikle eclipse serverında karakter açman lazım... Açtıktan sonra corellia gezegeninde herhangi bi şehre gelirsen sana ulaşabiliriz. Oyun içinde bir arkadaşımız var şu an, Beyaznoc... Ona /tell beyaznoc ...(mesajın) şeklinde ulaşabilirsen yardımcı olacaktır...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bende yeni basliyacam sanirim bu aksam :) bi kac sorum olacak yardim ederseniz sevinirim..bu arada imperial olmayi dusunuyorum..

aksam kac gibi oyuna girebilirsem sizi bulabilirim?
ilerde bh olmayi dusunuyorum..faq kitabinda okudugum kadariyla ranged bh olmak icin marksman olmak gerekiyo?
bide baslarken irk seciminin stat vs olaylara etkisi var mi? eger ole bisi varsa bh icin en ii irk hangisi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 24 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
bende yeni basliyacam sanirim bu aksam :) bi kac sorum olacak yardim ederseniz sevinirim..bu arada imperial olmayi dusunuyorum..

aksam kac gibi oyuna girebilirsem sizi bulabilirim?
ilerde bh olmayi dusunuyorum..faq kitabinda okudugum kadariyla ranged bh olmak icin marksman olmak gerekiyo?
bide baslarken irk seciminin stat vs olaylara etkisi var mi? eger ole bisi varsa bh icin en ii irk hangisi?

Üstte yazdığım mesaj sana da geçerli Way... Beyaznoc 24 saat online sana yardımcı olur, Bounty Hunter olman için Master Scout ve Master Marksman olman lazım... Hele sen bi oyuna başla, ne olacağına ozaman karar verirsin. İstediğin ırkı alabilirsin ama ben tavsiyem imperial olacaksan human olur, çünkü human imperial karakterlere faction eşyaları (Stormtrooper, armor, at-st...) diğer ırklara göre daha ucuz...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

kredi karti sorunumu cozer cozmez aranizdayim :) sanirim burda jk2 den tanidigim insanlarda var..zaten benim gibi adam unutulmaz ama neyse :) sananede ki jk2 cilere selam diyim..bu arada ben [samurai]DarkOmeN :)

bide bh olma icin master marksman master scout olmak lazim demissinizde beni guzel suratima bakip al sana belesten master scout marksman ol demezler heralde bunlari masterlar ken baya bi point-xp gidecek..sonuc olarak master bh olunca +olarak baska bi skilli yukseltecegim kadar point falan kaliyo mu?kaliyosa bhler neyi yukseltiyo?
Sosyal ağlarda paylaş

bh olmak icin
oncelikle
scout ve marksman startinf professionlarini masterliyorsun...
marksman i 3 gunde masterlarsin iyi bir hocayla, tek başına 1 hafta felam... Scout ta kolay bir camp işi kasar..
Ardindan Novice BH train oluyorsun, sonra BH kasiyorsun
BH in weapon skilleri kolayca lvl IV yapilabilir fakat investigation olayi baya bi kasiyomuş tam bilmiyorum hiç kasmadim.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda master BH olmus arkadaşlarımız var, kendilerine ulaşırsan yardımcı olurlar, /tell sad, ginelus, gazap...

swg.allakhazam.com daki profession guideları da yardımcı olacaktır...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...