WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 şimcik 160gb lik bi hdd almış bulunuyom ama 127 gb olarak görüyo alet bide yanında 120 lik war ama onu 114.5 görüyo tamam 120 lik normal gibi 1024 olayından ama öbürü çok az dimi 120 lik 117232 mb diyo 160 lık 131069 mb 137..............byte diyo hepsi ntfs 160 lık ttek öbürü 6 parça acaba anakartla falan alakalı bişeymi yoksa kazıkmı yedim veya başka bişeymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 120gb i normal goruyo diger icinde anakartinin biosunu update etmen lazim, eski anakartlar 60gb i falan gormez duymusundur belki 160 lik da ben ilk sende gordum muhtemelen anakartin zamaninda yoktur onu algilamiyo anakartinin websitesinden kesin bi retail patch vardir diger ihtimalde format atarken unpartitioned space birakmassindir bi windows kurar gibi gir partitionlarina goz at derim belki bos kalan bi yer vardir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 nası bunu unpartitioned space bırakmamışımdır windowsdan formatladım kendi yaptı max böle görüyo işte bios olabilir ama mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 partition magic programi i$ini gorur sanirim biosu updatelemeden once bi dene istersen[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 formatlarken partition yapiyorsunya o arada hani kac mb olsun onu ayarliyosun orda bi bosluk kalmistir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 windowsun gösterdiği max da denedimdi şimdi bide fdisk le bakacam herhalde biosla alakalı deil bios 160 görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Windows'larında limitleri var ne kadar parçaya bölersen böl.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 HDD nin üzerinde x GB yazıyor olabilir ama bu illaki x kadar gigabyte olacağı anlamına gelmiyor. bir çok firma birim olarak gigabit kullanıyor. millette gigabyte die alıyor. dolayısıyla oturuyoruz üstüne. bunu yapan ve yapmayan firmaları derginin biri incelemişti bir zamanlar. en azından ben böyle hatırlıyorum. birde aldığınız hdd yi fdisk düşük görebilir. mesela 40 gb lık hdd yi 12 gb olarak görmüştü ben arkadaşın bilgisayarına kurarken. onun için linux cd si ile kurulum yapar gibi başlayıp bölümlemiştim sorun çıkmamıştı. ama partition magic daha kolay bir çözüm sunabilir ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 fdisk olayı öle fdisk max 12gb görüyo ama değeri % üzerinden girersen düzgün çalışıyo bi firmada üstüne 100 yazıpta 10 veremez verse en fazla 10 tane satar ki seagate aldım yani o üstünde yazandan az göstermesi 1024 kb 1 mb ediyo ama onlar 1000 den hesaplıyo buda 160 gb da 5 gb falan farketmesi gerekiyoken bende 30 küsür eksik gösterdi hdd nin 5 e 1 i yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya BIOS Update, ya da bazi ureticilerin sagladiklari ozel MBR veya BIOS patchler var.. Bu amcalar diskin MBR sine veya BIOS unuza kendisini monte ediyor, disk initaliaze olurken devreye giriyor. Orn : Maxtor icin EZ-BIOS vardi bir aralar.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: kavel, 21 December 2003 12:14 tarihinde demiş ki: HDD nin üzerinde x GB yazıyor olabilir ama bu illaki x kadar gigabyte olacağı anlamına gelmiyor. bir çok firma birim olarak gigabit kullanıyor. millette gigabyte die alıyor. dolayısıyla oturuyoruz üstüne. bunu yapan ve yapmayan firmaları derginin biri incelemişti bir zamanlar. en azından ben böyle hatırlıyorum. birde aldığınız hdd yi fdisk düşük görebilir. mesela 40 gb lık hdd yi 12 gb olarak görmüştü ben arkadaşın bilgisayarına kurarken. onun için linux cd si ile kurulum yapar gibi başlayıp bölümlemiştim sorun çıkmamıştı. ama partition magic daha kolay bir çözüm sunabilir ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Kimse harddiski gigbit diye satmaz, yok öyle bir şey. Bir kere kısaltmalardaki yazılışlar farklı bir kere, biri GB digeri Gb. Büyük ihtimalle birim dönüştürmelerindeki x1000 ile x1024 arasındaki farktan kaynaklananlar hakkında bir yazı okumuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 service pack 1a yükledim oldu yani 152000 mb = 149 gb görüyo 1024 farkından hesapladım doğru ama başka bi sorun war diyelim ben bunun bir kısmını kullandım veya doldurdum format atıp baştan yüklediğimde ne olacak windows service packsiz kuruluyo o zman hdd ymi görmicek yoksa benim bilgileri katledip yine 127 mi gösterecek veya başka bişeymi :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Partition magic gibi bir şey dene Wanti.. birde oradan kontrol et.. Xp bazen hatalı gösteriyor durduk yere.Kopya versiyon tabi :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar