Draven Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Daha once hic dinlememistim, bi kac kisi onderdikden sonra bi deniyim dedim. Baya hosuma gitti. Crack Hitler, Midlife Crisis, Epic, Ashes to ashes ve Malpractice dinledim. Bi kere gitaristleri baya iyi, adam hem calabiliyo hemde attigi riffler baya degisik her sarkida. Klavyecininde cok guzel melodileri var. Neyse, saydiklarimdan baska onerebileceginiz sarkilar varsa eklenyin. Ayni zamanda ne olmus ne bitmis ufak bir tarihini ozetlerseniz faith no more un iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 sounds so funny but i just cant stand the pain girl im leaving you tomorrow... im easy.. aaa aaa aaa aaaa im easy like sunday morning i wanna be high.. so high ;)[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 falling to pieces cok severim[hline]-->Four String Magic<-- time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar