Sensible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Yaw arkadaşlar ben gitarla çaldığım parçalara , parçanın orijinalindeki gibi davul eklemek istiyorum nasıl yapıcam? Mesela bana şimdi GNR - Don't You Cry davul şeysi lazım birçok program denedim ama onlarla hep tekno falan yapılıyo yardımcı olursanız sevinirim...[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Size Reason lazim. Baya gercekci davul samplelari var, kendi isteginize gore istediginiz gibi loop hazirliyabilirsiniz. demosu var deneyin, begenirseniz kazaada bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 draven bende reason var ama yine de bişey yapamıyorum. bana yardımcı olurmusun?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 abi kazaa dan indir.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Ya ben o reasonu indirdim sildim sonra davul sampleları gerçekçi olabilir ama olmuyo onunla. Oda tekno müzik vs yapmak için reason ile dont you cry'ın davulunu yapmak imkansız mesela[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 gerçekçi bir ses için [bilgisayarda] önce iyi bir ses kartı lazım. tabiki paris fln diye abartmayacağım ama en azından live! sonra netten milyonlarca soundfont indirip istediğin sesleri elde edebilirsin. sonra cubase tarzı bir programda oynayabilirsin üzerinde. ama dont cry'ı hafife almak hata olur çünkü özellikle glam şarkılarda slowlar ve baladlar karmaşık cross ve hihat vuruşları ile zenginleştirilir ki bu yeni başlayan birini zorlayabilir. şimdiden kolay gelsin[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dela dooru demis, fruity loopsdada olur icabinda egerki dogru dizersen. reasonda Redrum kisminda yapiliyor olay. eh demodaki buyuk ihtimal techo set dir, full versiyonda rock drum setleri var. yaptikdan sonra mixerda sadece redrumin sesi acik olucak digerlerini mute licaksiniz. ardindan export as loop gibi bir komut olmasi lazim file da tam hatirliyamiyorum. hadi reason cok komplike gelirse fruity loops baslangic icin ideal. bide Wendigonun dedigi gibi ayri ayri snare bass crash samplelari bulursaniz ( ki google dan aratin drum sample diye bulursunuz) fruity loops'a import edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar