Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten oyun ısmarlıcam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl ısmarliyim sizce? Londra da tanıdık var mesela
Renegade adlı oyunu ısmarliyim diyorum türkiyede 60 milyon nette fiyatlar 10 dolar gibi değişiyor çok farklı yani:) ve Londraki tanıdık uçak mühendisi hertarafa uçuyor iste gelince bana verebilir kargo masrafsız
Hangi siteden yapmalı
Nasıl yapmalı
Tr ye getireni varmı
Güvenlimi
Kredi kartı istiyor dimi[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
vay be tamda aklımdan geçiyordun chemo, nerde bu adam kaç gündür çıt yok filan diyordum :)

Valla Gamestop vardı bir ara incelemiştim o tanıdığın adresini ver işte ona getirirler. Sanada gelir , ama madem ucuz birkaç adet alda birşeye benzesin :))[hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
Heheh:) site ne idi[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
Valla bomb tanıdıkları şimdi ararsam orada saat 11:) yeni işten gelmesi lazım bu saatte arasammı düşünüyorum[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
Mesaj tarihi:
bende onu düşünüyordum:)
Bu arada MrBomb benim doğuştan arkım olduğunu sölemişmiydim size:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
Mesaj tarihi:
nasıl yani:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
  • Yeni Oluştur...