Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Nasıl ısmarliyim sizce? Londra da tanıdık var mesela Renegade adlı oyunu ısmarliyim diyorum türkiyede 60 milyon nette fiyatlar 10 dolar gibi değişiyor çok farklı yani:) ve Londraki tanıdık uçak mühendisi hertarafa uçuyor iste gelince bana verebilir kargo masrafsız Hangi siteden yapmalı Nasıl yapmalı Tr ye getireni varmı Güvenlimi Kredi kartı istiyor dimi[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 vay be tamda aklımdan geçiyordun chemo, nerde bu adam kaç gündür çıt yok filan diyordum :) Valla Gamestop vardı bir ara incelemiştim o tanıdığın adresini ver işte ona getirirler. Sanada gelir , ama madem ucuz birkaç adet alda birşeye benzesin :))[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Heheh:) site ne idi[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 lam bize de getirt bişeler ben swg isterim mesela mümkünse ve tabi fiyat trdekinden düşükse[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Valla bomb tanıdıkları şimdi ararsam orada saat 11:) yeni işten gelmesi lazım bu saatte arasammı düşünüyorum[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 pardon swgnin açılımı ne hemibombastik[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bende onu düşünüyordum:) Bu arada MrBomb benim doğuştan arkım olduğunu sölemişmiydim size:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 o zaman bn seni neden tanımıorum :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 star wars galaxies abi[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 nasıl yani:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar