DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Hah şerif abi benim karaktere dediğin gibi fencerın defansını da ekleyebilirim... Saolasın fikir için :) Hemen bi hesaplıyım ne skill yetio diye...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 evet bu defense pistolerdan skill yetiyosa dodge larida ekledinmi, karsindaki zavalli sadece dmg vermeye calisip kendi kendini incao eder, abi dorudur devvo dedigin rifle ve tka cok iyi bildigim prooflar degil sadece bildigim kadariyla fikir vermeye calistim, artik burada konuslanlardan harman yapar. hepimizi kepirtirsin eheheh[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sad du bi master tka da oliim ozaman güzel olcak, sen saçlarımı yaparken ben de rebelları kesicem. :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ahaha 6 aydır ılk defa sacla dolasıyom, dotume kadar ahaha cok gusel oldu bıde sarı yaptım sacları arkadan baktınmı kız gıbı duruyo cocuk ehehehe. aslında bu id hic fena deil herkes yapip kendını adam etmelı derım.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Abi bu image designer olayı sen bozdu söyliim :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 uzaktan snıpe yakına gelınce melee takılırım dıyosan bence rıfle+sword almak TK almaktan daha mantıklı sad'ın dedıgı gıbı mınd'a abanmak yanı ama sen dıyosan ben defans alayım farklı HAMlara koyayım benım ıcın farketmez, rıfle+polearm mantıklı olabılır block ne kadar etkılı bılemıyorum, dodge kadar etkılıyse denemekte fayda oldugu kanısındayım[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar