ikiyol Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya bisey sorucam, simdi bu heralde 'konu disi'lik bisey diil ama benim gundelik hayatimda yeteri kadar konu disi oldugu icin bu soracagim sey, gonlum baska yere koymaya elvermedi. neyse, simdi benim bazi asp sayfalarim var bunu kendi bilgisayarimda database'e nasil bagliyacagimi biliyorum da, ben bu sayfalari itudeki kendi hesabimdan yayinlicam o zaman database'i de mi o hesaba gondericem? baglantiyi nasil yapicam? hic bilmiyorum yani, acaba yardim edebilicek var mi merak ettim. tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 database olarak tanimladigin sey access e evet tabi bbu arada itudeki makinen windows dur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Öncelikle root'un altında bi yerlerde olan db'ni atıyorum. hasan klasörünün altında db klasörüne taşı bu şekilde kodlarında ki ayarı da yap yani db yolunu /hasan/db/atıyorum.mdb olarak belirle ve bu şekilde hasan klasörünü tamamen kopyala oradaki roota ben bunu hiç denemedim ama böyle olucaktır diye düşünüyorum. Hosting firmalarını kullanmak daha nasip olmadı o yüzden bu tarz bişey için aklıma sadece bu geldi. Yada hosting sitelerine bak neler yapman gerektiğin bi yerlerde yazıyodur.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar