Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bence çok güzel olmuş oyunu bayağı bir dengelemişler öyle paso crossoverla sayı yok da tuşlar yine birbirine girmiş :) bi de istediğimiz offans-defans kombinasyonunu(ofansta şut,defansta rebound mesela) seçebilsek süper olurmuş da neyse alışıcaz..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ULAN NE ZAMAN CIKTI[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 gogogo kadıköy[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet oyunu biraz oynadım.. sliders denilen yeni bir özellik gelmiş, isteyen hızlı,crossoverlı falan oynuyo, isteyen de biraz daha gerçekçi yapıo falan.. güzel bişey sonra bilgisayarın defans hayvanlaşmış hafiften :) ama daha zevkli öyle kolay sayı olmuyo kasıyosunuz..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 cok cok guzel olmus.gercek bir simulasyon olmus bir kere.Artık en super oyuncu ile bile cosamıyorsun zor basket atabiliyorsun (bu en dusuk zorlukta bile boyle). İnanılmaz gercekci hareketler ve ozellikler eklenmis.Grafikler oyunun yeni yapısı geregi cok iyilestirilmemis hatta kotulesmis yanlarıda var ama oynanıs cok iyi olmus.Almanızı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 aynen.. bir de suratlarda sı.masalarmış ... neyse artık patchleri bekleyeceğiz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 eskisi gibi bu defense match-up , defense-attack strategy falan nereden ayarlayacağız?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 maç icindeki settingse girip daha sonra playbook a gireceksin orda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sağol buldum.. peki bu .dbf filelarını ne ile edit edebilirm ? (excel ile yaptım olmadı yani oldu da oyunda yanlış oldu(anlatamadım neyse).. ) task list'in değerlerini değiştiricem. yani maçta 50 sayıyı 25 yapıcam mesela (5 dk oynuyorum çünkü)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ya çatır çutur smaca turnikeye girmenin bir taktiği mi var maç boyunca en fazla 3 smaç oluyor ehehe beceremiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 önce çift zamanlı stop, sonra smaç tuşu..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 zauha :) o gameplay settingslerle oyna... onları zorlaştır.[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 harbi çok güzel olmş ama ama starter da çok kolay olmş oyun :p bide blok olaylarını daha güzel yapmışlar ben minnesota ile kariyer yapıorm işte olowakandi ve garnett la eziosn yani pota aldnda :)[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Nukem_Verite, 08 December 2003 18:05 tarihinde demiş ki: bu arada ben bu oyunuda aştım yine hiç yenilmiorum superstarda sokim her sene çok kolay yapıoalr ya[hline]TÜRKÜM,Doğruyum,Çalışkanım zenciyim bide ya gene mi kolay yapmışlar umudum bu sene daha zor yapmalarıydı[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sitesini inceledim. eski franchaise yerine bayaa ciddi takım yönetimi eklemişler - idmanlar scoutlar falan. Haala bulamadım İzmirde bunu yahu. Mutlaka denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 İdman warda scout göremedim. Ama bir türlü nasıl efektif idman yapılır çözemedim. Bir şeye ağırlık veriyorsun diğer özellik düşüyor. Hepsini orta yapayım diyorsun bu sefer hepsi düşüyor. Bu arada oyundaki istatistiklerin gerçekçi olabilmesi için size slider ayarları vereyim. (12 dakikalık quarter lar halinde oynamalısınız) All star veya superstar seviyesinde Global Sliders: Game Speed: 50 Free Throw Difficulty: 50 Boundary Force Field: 60 Injury Freq: 50 Fatigue Effect: 50 Charge/Block Freq: 40 Shooting Foul Freq: 40 Reach-In Foul Freq: 40 In-Air Collision Foul Freq: 60 User: Steal Ability: 45 Interception Ability: 50 Shot Blocking: 10 Dunk/Layup Blocking: 20 User Freestyle: 45 Dunk vs Layup Freq: 30 Substitution: 0 for no auto subs, 50 for auto subs On-Ball Assist: 75 Offensive Rebounds: 90 Defensive Rebounds: 50 Fake Out Discipline: 100 Short Range %: 35 Medium Range %: 40 Long Range %: 50 Dunk %: 50 Layup %: 45 Adjusted Shot %: 50 On-Ball Physical Defense: 60 Poor Release %: 30 Double Team: 30 CPU: Steal Ability: 40 Interception Ability: 40 Shot Blocking: 10 Dunk/Layup Blocking: 20 CPU Freestyle: 40 Dunk vs Layup Freq: 30 Substitution: 50 Offensive Rebounds: 90 Defensive Rebounds: 50 Fake Out Discipline: 90 Short Range %: 30 Medium Range %: 40 Long Range %: 35 Dunk %: 50 Layup %: 45 Adjusted Shot %: 50 Adjusted Shot Freq: 50 On-Ball Physical Defense: 50 Poor Release %: 30 Double Team: 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bu ayarları kullanarak yaptığım bir maç said: Entire Game Cleveland New Jersey Points 109 113 Bench Scoring 18 28 Field Goals 50/106 48/113 Field Goal % .472 .425 3 Point FG 3/19 2/16 3 Point % .158 .125 Free Throws 6/12 15/21 Free Throw % .500 .714 Rebounds 59 61 Off. Rebounds 6 10 Def. Rebounds 53 51 Blocks 8 7 Steals 3 4 Assists 26 37 Turnovers 15 10 Fouls 20 12 Jason Kidd le asist leri biraz abartmıştım bu maçta yanlış hatırlamıyorsam(Triple double da yapmıştım) [Bu mesaj WinterWolf tarafından 11 December 2003 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj WinterWolf tarafından 11 December 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Nihayet buldum ben de. - Oyun hiç de dediğiniz gibi ÇOK KOLAY değil bence. Eğer güçlü takımın yoksa maç alman hayal. Bir superstar takım kurtarır o ayrı - NBA'de de öyle değil mi? Duncan beni uçurdu valla. - İdman konusu hakikaten muamma. Naapsam zarardayım. Skiple geçmek en iyisi sanırım. Sezon sonuna mı etki yapıyor acaba??? - Tuş karmaşasını çok zor aştım. Eski oyunlarda blok ve şut'u hep ayni tuşa alırdım bu sefer izin vermiyor serbest seçmene. şut ve rebound ayni- crossover ile de blok. Çok zor alıştım. - Taktik veremiyorum ben mi bulamadım??? Full court press - intentional foul falan olmadan son dakika heyecanı çıkmıyor valla. YARDIM LÜTFEN. - izleyicilerin görüntüsünden çok umuluydum. Ayağa fırlayan adamlar danseden kızlar falan bekliyordum artık. Gene yok... :101: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kendi sorduğum sorunun yanıtını günler sonra kendim buldum. Çok saçma aslında ama sanırım bubu yayınladıklarına göre başka da bir çözüm yokmuş demek ki. Şöyle çevirilebilir: Yeterli individual training puanını yakalayınca save edin ve bireysel idman ayarlarını yapıp devam edin. İstediğiniz gelişme olmamış ise çıkın ve oyuna tekrar girin ayarları değiştirip tekrar deneyin. İstediğiniz gelişimi yakalayana kadar denemeye devam edin. Çok mu saçma? http://www.cheatplanet.com/ps2cheats/nba_live_2004.htm den aldım valla, kendim uydurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hiç dynasty falan kasmıyorum çünkü harbiden boku çıkmış vaktim olsa season oynarım ama o da olmadığından her sefer değişik takıma karşı maç oynuyorum tuşları hedeleri herşeyi öğrendim starter da aptal aptal oynamadığım zaman (mesela ard arda 10 tane 3 sayılık denemek hehe) kaybetmiyorum all star kasıyor, 1/4 oranında kazanabiliyorum kasarsam 4/4 e çıkar eminim ama bi sonraki zorluğu sanırım beceremem hehe oyun inanılmaz zevkli nba 99 dan beri bu kadar zevk almamıştım[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Tuşları default mu kullanıyorsunuz? Ben çok deneme yanılma sonrası bir düzen oturttum sanırım. Dyna. fena bağımlılık yapıyor uyarayım. Draft karşılığı trade de çok cici bir özellik olmuş. Draft sırası dartık oyuncu kuvvetini çok fazla göstermiyor daha gerçekçi olmuş. Bende 13. sıradan draft edilen bir PG NBA'in yıldızı oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 daha gerçekçi ama tuşlar karışık ve kobe iyi 3 atamıyo yada ben beceremiyorum ona sinir oldum[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xchagger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 multiplayer oynamak isteyen olursa icq 995069 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar