Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bu sitedeki herkez daha iy donanim haberi yazarim babababba ama 25mb web alani ve ayda 2gb bandwidth isterem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yada yok yok 36 ekran tv isterim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Merak ettim bu konu acaba profesyonele yonelikmi yoksa yazar alimina yonelikmi acildi?? Bir ayri konu bu tartisma devam edermi? *elindeki kutunun icinden baska bir patlamis misir alir* hadin hayirlisi site acilinca senlik duzenliyelim, ama acilinca yaz buraya da bizde gorelim,. Bu arada Frp bolumune girebilirim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Heyecanlı ve hevesli gençlerin kurulu bir işe girip kendilerini geliştirmeleri daha iyi. Tecrübe ile sabittir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bu sitedeki herkez daha iy donanim haberi yazarim babababba ama 25mb web alani ve ayda 2gb bandwidth isterem... oha diyom bende isterimde anca nasa falan verir 2gb yi ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 2 gb yi nasa mı verir ? Sanırım demek istediğin 2000 gb .. 2 Gb her yerde veriliyor , bir sunucu açtığında fazladan hiç para ödemezsen zaten sana 40gb bandwith veriliyor en az .. Benim eski web host aldığım yer 2 gb dı mesela ..[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya delucian sen yalan olmussun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 profesyonel olmak çok tartışıldı. Yaptığınız işten para kazanıyorsanız profesyonelsinizdir (tecrübe, iyi yapmak, yetenekli olmak vb.'den bağımsız). Kazanmıyorsanız Amatörsünüzdür. Bu kadar basit. Profesyonel deyince benim aklıma ilk gelen budur. Ama sonuç olarak skymaster açıklamış ne anlamda kullandığını, uzatmamak lazım. Ayrıca bazı kelimelere birden fazla anlam yüklenebilir. Profesyonel kelimesi de "bu iş profesyonelce yapılmış" şeklindeki kullanımlarla, "özenerek, emek verilerek" anlamına sahip olabilir vb. Dilbilimlerinde önemli olan, kullanılan CÜMLEDEN (özellikle vurguladım) karşıdaki insanın ne anladığıdır. Profesyonel kelimesi tek başına kullanıldığında ilk bahsettiğim anlama gelebilir. Ama ben, cümle içinde skymaster'ın yazdığından "özenerek" anlamını çıkardım. Biraz da kendi yorumumu yaptım, başkası kendi yorumunu yaparak başka anlamlar çıkarabilir, yanlış anlaşılma olur, anlatanın buna dikkat etmesi lazım.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bende olurum bu editörlerin arasında...eğer hala yer varsa[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bu arada www.muzikkutusu.com tasarımını burdan çalmış oyunix Ayıp ayıp (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Daha fazla editöre ihtiyacımız var :)[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ben basvuruda bulundum cevapta geldi tamam denildi ama account acilmamisti...[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bana verılen kullanıcı adıyla sıteye gıremıyorum yazı ekleyecem ama gıremedıgım ıcın yazıda ekleyemıyorum ılgılenırsen sevınırım...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ben başvururum ama gerçek adımı söylemem :D Banane :P İlk olarakta SW Kotor'u yazarım. Hatta Boccob'la beraber yazarız.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 oo kadroda böle kaliteli adamlar fln warsa içerik baya sağlam olcaktır[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Online Oyun Dergisi bana göre tescilli bir slogan olamaz :D Çok genel çünkü. Brak kullansınlar yaw, yada Çevirimiçi Oyun Dergisi olarak değiştirsinler :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Keyfim yerine geldi şimdi.Eski mesajlar bile adamı amma güldürüyor.:D[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 23 December 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Eleştirileriniz için teşekkürler dediğiniz gibi, slogan klasik ama merlininkazanının sloganı öyle değil. neyse su an slogan falan düşünemedik doğrusu. Zamanla olucak şeyler bunlar, basit şeyler. Gramer konusuna gelince ben editör değilim, yani inceleme fln yazmıyacağım, dolayısı ile, benim türkçemin site ile bir bağlantısı yok :) [Bu mesaj Skymaster tarafından 23 December 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 geçen gün biraz baktım siteye, 6 ayda bir arpa boyu içerik ilerlenmiş, daha fazla içerik bekliyordum açıkçası.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: mexinth, 24 December 2003 00:13 tarihinde demiş ki: geçen gün biraz baktım siteye, 6 ayda bir arpa boyu içerik ilerlenmiş, daha fazla içerik bekliyordum açıkçası.[hline]sonunda yeniledim. Doğrusunu söylemek gerekirse, bir arpa boyu değil hiç ilerlemedi. :) Fakat bundan sonra ilerliyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 sky özeline bakar mısın?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar