Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Underdark pdf.

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Underdark ın pdf ı elıme gectı harıka yapmıslar underdarkla ılgılı hersey var race acıklamalarından prestıge classlara kadar gercekten muhtesem resımler lockwood un olabılır 36 ıncı sayfadakı zırhlı ıllıthıd e hasta oldum :)Drow buyulerıde cok ılgınc saatın 3 30 unda ayaktaysam bu buyuler yuzundendır.Bana gore en ama en onemlısi kıtap Underdarkın nasıl bır yer oldugunu ve nasıl davranılıcagını gosterıyor tehlıkeler olası olaylar vs. bır cok harıtayla desteklenmıs anlatım gercekten guzel zaten kıtabın sonunda neverwınternıghts:hordes of the underdark ın resmını gorunce kıtabı bastan sona okumaya karar verdım neyse benım dıycegım...
Bu kıtabı okumadan underdark a ınmeyın :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm corruption sezmekteyım :)
Underdark hakkında bu kadar fazla ve iyi bilgi veren baska bir kaynak goremıyorum kı buna daha once cıkmıs underdark kıtaplarıda dahıldır.Tabı bıde sunu sormak lazımkı sen ne zaman bu kasımda cıkmıs bır kıtabı bu kadar hızlı okuyabıldın :)ve yorumlayabıldın.Verdıgı bılgı gercekten kullanıslı ve ne olursa olsun bılgı ıyıdır genede bu benım tavsıyem Loremaster Grudge a katılan katılır I choose my own path:D...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...