Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Underdark ın pdf ı elıme gectı harıka yapmıslar underdarkla ılgılı hersey var race acıklamalarından prestıge classlara kadar gercekten muhtesem resımler lockwood un olabılır 36 ıncı sayfadakı zırhlı ıllıthıd e hasta oldum :)Drow buyulerıde cok ılgınc saatın 3 30 unda ayaktaysam bu buyuler yuzundendır.Bana gore en ama en onemlısi kıtap Underdarkın nasıl bır yer oldugunu ve nasıl davranılıcagını gosterıyor tehlıkeler olası olaylar vs. bır cok harıtayla desteklenmıs anlatım gercekten guzel zaten kıtabın sonunda neverwınternıghts:hordes of the underdark ın resmını gorunce kıtabı bastan sona okumaya karar verdım neyse benım dıycegım... Bu kıtabı okumadan underdark a ınmeyın :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 benim tavsiyem ise underdarka inecekseniz bu kitabı okumayın...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 katılmaktayım ama DM sokmadan konu hakkında bilgimiz olsun:)(işte hilekar oyuncu örneği)[hline]Estel_Anorien, 15 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: h3kçi g3Ld1 h@n1m Borbag:tarihte en çok imza değiştirmeye aday kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Hmmm corruption sezmekteyım :) Underdark hakkında bu kadar fazla ve iyi bilgi veren baska bir kaynak goremıyorum kı buna daha once cıkmıs underdark kıtaplarıda dahıldır.Tabı bıde sunu sormak lazımkı sen ne zaman bu kasımda cıkmıs bır kıtabı bu kadar hızlı okuyabıldın :)ve yorumlayabıldın.Verdıgı bılgı gercekten kullanıslı ve ne olursa olsun bılgı ıyıdır genede bu benım tavsıyem Loremaster Grudge a katılan katılır I choose my own path:D...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yok. kötü olduğunu söylemedim. borbak anlamış ne demek istediğimi :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 hani link?[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 kazaa...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Hmmmm bende anladım su an :) e ınsan bı smıley koyar :P[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ciddiydim ama ben onu yazarken B|[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Pff telekomınıcasyonumuz ustunde calısmalıyız ....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar