Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yaw install edemiyorum. setup'a çift tıkladığımda (veya autorun'da) dos penceresi açıyro bitr tane hızlıca birşeyler geçiyor(okuyamıyorum) ve kapanıyor. sonra da kalıyor desktopda.. ne yapmam lazım?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Oyun cok cok irenc bir kopya demekki gideceksin yarin adamin yuzune tukurceksin..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 cdlerde yani sorun.. ? emin misin? yani ne biliyim hiç çizik falan yok, okumasında falan da sorun yok. çektikleri cdde hata olabilir anca yani.. her neyse ben yarın gidip tüküreyim yüzüne en iyi çözüm bu . :P[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar