game947 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Abiler ben ouynu baslatirken aoutomatic crash log gondermek istermisin diyor ve neye tiklarsan tikla swg client kapatilmasi gerkiyor diyor ve kapaniyor.Birkac kere full scan ettim hatta bilgisayari yeniden baslattim ama nafile bu konuda bilgisi olan varsa beni bilglendirirlersse cok sevinirim. Tessekurler[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 işletim sistemin me ise sorun buyuk ihtimalle ondan dolayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 işletim sistemim xp.daha yeni formatlanmıştı makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Patch i yaparken sorun olmus olabilir tekrar patch yap olmadı uninstall et tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 nasil tekrar yapabilirim patchi yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ailer sinir oldum artik yahu.oyunu tekrar yukledim cok kisa bir patch yukledi gene olmuyor bu (Klavyede gitti benim mesela / isaretini cikarmak icin noktaya basmam gerkiyir vsvs. bir alakasi varmi bilmem ama)Lutfen yardimci olursaniz sevinirim[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar