othinn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Artık dial-up tan bıktım adam gibi uo oynamak istiyorum,hazır telekom kampanya başlattı, yanlız adsl mi kablo net mi karar veremiyorum,kablo net in avantajlarını ve eksilerini biliyorum ama adsl hakkında bi bilgim yok,kullananlar yardım etsin hangsi daha iyi?adsl nin net üzerinden oyun hızının kablodan daha düşük olduğu söyleniyo,doğru mu?ve de aylarca sıra bekleme geyiği cidden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 10 oldu mu acaba...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Eyer eski topicleri kontrol edersen bulcagına ve butun sorularına yanıt bulcagına eminim.. Hem kendin icin hemde forum icin iyi bir şey yapmış olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Hakıkatten baydı bu adsl threadlerı.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar