Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film indirilebilecek internet sitesi


banshee

Öne çıkan mesajlar

Bulundugum universitenin asilamaz firewall`i dolayisiyla hicbir bir sharing programini kullanamiyorum. Amerikada oldugum ve buradaki yasalari tam olarak bilmedigim icin firewall`i delecek programlar kullanmak istemiyorum ama ayni zamanda 300-400 kbs hizi da bosa harcamak istemiyorum. Eger bildiginiz guvenillir ( varez sitelerin kredi kartimdan gunde on kere para cekmesini istemiyorum ) goruntu kalitesi iyi filmlerin oldugu bir site varsa yazarsaniz sevinirim. Daha once konu hakkinda acilan bir baslikta internetmovies.com`dan bahsedilmis ama uye olmadan hangi filmlerin oldugunu goremiyorsunuz.
Simdiden tesekkurler.[hline]there is no spoon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Outlook expres de kullanabilirsin, web sitesinin üzerinden de download edebilirsin. Bağlandığın üniversitenin serverlarının kullandığı firewall news serverlarının kullandığı port olan -sanırım- 119'a izin vermeyebilir. Ama sorun değil. Web arayüzünden port 80'i kullanarak easynews'den dosya indirebilirsin.

Haber gruplarında dosyalar 10-15 parçaya bölünmüş olarak yayınlanıyorlar. Sen bu parçaları indirip bir program sayesinde birleştiriyorsun. Arada eksik parçalar olursa yine o dosya için yayınlanan joker gibi her parçanın yerine geçebilen dosyalar var.

Ben hiç kullanmadım haber gruplarını. Bir ara niyetlenmiştim. Onun için araştırmıştım. Divxtr.org'un forumlarında arama yaptırırsan üyelerden birinin hazırladığı dökümanlara ulaşabilirsin. Geç olduğundan ben arama yapmadım. "Easynews" diye aratırsan bulabilirsin bahsettiğim dökümanları.

Haber grupları epey zahmetli ama p2p'de insanların indirdiği releaseların kaynağı olduklarından bulunmaz cevher. Daha önce belirttiğim gibi yok yok diyorlar. Her dosya 1 ay serverlarda kalıyor ve serverlardan silinse bile istekte bulunduğunda tekrar yüklenebiliyor. Genelde bir dosya 5 6 kez tekrar serverlara yükleniyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

news2me.com
10 dölera 50gb
http://www.news2me.com/free_trial.html
burdan free trial hesabı sadece arama yapabilirsin aradiin kategoride neler olduunu görebilirsin sadece web tabanli bi newsserver ve en kolayı bence ama herşey varmı o tartışılır hehe en güzel özelliği ise mesela bi dosya 20 ye bölünmüşse bi dosyasini seçip chase it e basinca onla bağlantili olan 19 parçayıda buluyomuş ve indirmeni sağliyomuş vs..[hline]fug yu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet 6gb olana uye oldum zaten baska bir secenek yok ama bu limit sanirim bugun bitecek o yuzden eger download limitini arttiracak her hangi bir yol bulamazsam gelecek ay farkli bir servera gecmeyi dusunuyorum. http://www.smr-usenet.com/review/index.shtml sitesinden news serverlar hakkinda inceleme bulabilirsin. Bunlarin arasindan astraweb gercekten mantikli gibi duruyor $10`a sinirsiz...

[Bu mesaj banshee tarafından 22 December 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

news server kullanmak kanuni ama copyright`i olan herhangi bir seyi bu sekilde cekmek kanuni degil. Indirilebilecek filmler olarak su an gozume carpan pirates of caribbean, X-men, the hole, lotr, panic room, sleepy hollow, matrix, hulk, house of the dead, bulletproof monk bunlar sadece ilk iki sayfadaki filmler. Bunun gibi en az 30 sayfa var ve bunun gibi yuzlerce grup var. Bu arada tum bu filmlerin extended, director`s cut, vcd, divx, dvd-rip`lerini bulmak mumkun. Gerci zaten aradiginiz herhangi bir film oldugunda birisinin onu upload etmesini beklemenize gerek yok yapmaniz gereken sadece istediginiz filmi belirtiyorsunuz birileri filmi ( ya da siz ne istemisseniz ) upload ediyor. Gerci bunu kendimi deneyip gormedim ama bazi filmlerde kimin istegine cevap olarak upload yapildigi belirtiliyor.
Bunun disinda muzik listleri de var mp3 veya full album seklinde yani hem bilgisayarda hem de muzik setinde dinleyebiliyorsunuz
Bunun disinda merak ettiginiz herhangi bir sey varsa arastirip cevaplayabilirim.[hline]No pain, no gain
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eger kredi karti ile uye olacaksan sadece bir mail adresi bir de kredi karti gerekiyor. Kredi karti ile uye olursan uyeligin 5 dk icerisinde aciliyor ama kullanacaginiz kredi kartinin hesap bildiriminin amerikadaki bir adres olmasi gerekiyor. Bu kosullari saglayabilecek bir turk bankaniz veya amerikan kredi kartiniz yoksa ikinci bir secenek devreye giriyor; gereken parayi posta yolu ile gonderiyorsunuz (money order veya cashier's check) Bu secenekte islem dogal olarak biraz daha yavas. Hesabinizi para ellerine gecince aciyorlar bu da 10-15 gun gibi bir gecikme demek. Fotografli kimlik kartinin fotokopisi bu yontem icin gerekli.[hline]No pain, no gain
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...