Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni oyun sitesi !

Skymaster

Öne çıkan mesajlar

Merhaba , Ben oyunix admini Skymaster

Sitemiz php web dilini kullanmakdadır.

Yaklaşık olarak 3-4 ay yapımı süren oyunix, 18.Aralık.2003
tarihinde yayın hayatına başlamıştır.(TEST YAYINI)

Site tamamen türk yapımı(php,java)
forumlarda buna dahil olmak üzere.
Tüm site oyunix tarafından yapıldı kısacası.

www.oyunix.com adresinden ulaşabilileceğiniz
sitede, incelemeleri(oyun,donanım ,yazılım,ps,ps2,xbox,dw), yeni haberleri(oyun,donanım ,yazılım,ps,ps2,xbox,dw),izlenimleri(oyun,donanım ,yazılım,ps,ps2,xbox,dw),oyun hilelerini(pc,ps2,ps,xbox.dw),
yeni çıkan oyun yamalarını, ve dahasını...

Kısacası oyun severler bundan böyle birçok şeyi oyunix'den öğrenilebiliyor.[hline]E-Mail : Skymaster
Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yok, 21 December 2003 21:13 tarihinde demiş ki:
forum bildigimiz invision power board. kendi yapiminiz oldugunu iddia etmen yanlis bence..[hline]AO:Orospu
Izmir Linux Kullanicilari Grubu (LKD)
"Ben Armutum!" diyenlere..

Tasarımı sadece ona benziyor, anlayanlar anlar zaten anlatmama gerek yok.[hline]E-Mail : Skymaster
Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
Sosyal ağlarda paylaş

Lipsum

Yeni bir websayfası üzerinde çalışırken, yararlanılan paragraf üretme kaynağı. Latince kelimelerden oluşan tamamen yeni tasarımlarda boş yerlerin doldurulması için kullanılan çok faydalı bir araç. Kendinizin saçma sapan, bir düzeni olmayan yazılarla dolduracağınıza size cümle yapısı düzgün görünen paragraflar yaratır.[hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smokey, 21 December 2003 23:06 tarihinde demiş ki:
tasarımıda satın aldınız heralde hehe ... .psd esi var verebilirim isterseniz herkes kullanabilir.. yani kendimiz yaptık demişinde :))[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0

ben php ve java'dan bahsediyorum.

Tasarım lisanslıdır, tüm "telif hakları" oyunix'e aittir!
Yani para ile satın alınmıştır.

Zamanımız olmadığı için parayı bastık aldık,varmı bunda bir acayip birşey?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 21 December 2003 21:16 tarihinde demiş ki:
aboo dizaynına hayran kaldım sen mi hazırladın?
anasayfadaki resimler fln da çok güzel
ama uyeol.php açılmıyo[hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 December 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]

dediğim gibi site şu anda test aşamasında bazı hatalar olması mümkün.

Fakat , o dediğin dosyanın adını değiştirdik http://www.oyunix.com/yeniuye.php yani "yeniuye.php" yaptık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 21 December 2003 23:58 tarihinde demiş ki:
bişey sorucam çok masumane, şimdi sayfada tasarım ve uygulama'yı yaptığını iddia eden X Kare şirketinin web sayfasıdamı bu para ile satın alınan bir tasarım? çünkü sayfanın flash kısmı aynı progen adlı hosting şirketinin flash bölümüne benziyor?[hline]mesela beş

xkare kuruluşu prestiji olan bir kuruluştur.
yok, progenmiş bilmemneymiş. Onun şeyini almış. Böyle şeyler kesinlikle olmaz; ki, flash animasyon zaten çalınmaz. bilmediğimiz konular hakkında, kuruluşları zedeliyecek cümleler kurmuyalım lütfen.

[Bu mesaj Skymaster tarafından 22 December 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen benim flash bilgimi nereden biliyorsun ki? ayrıca flash bilen herkes herhangi bir flash animasyonu taklit edebilir bu hiçte zor değil. Karşında 5 yaşında çocuk yok, önce bunu sindirsen iyi olur. Ben sana zaten çaldınızmı diyemi sordum? ben onudamı satın aldınız diye sordum bu bir, ikincisi eğer satın almadıysanız ve kendiniz yaptıysanız neden progen'i uyarmıyorsunuz?[hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca şunuda belirteyim ki progen tam yedi yıllık firmadır. Neyse ben biraz sizin bu prestijli xkare yapımı geziyordum. Referanslara gireyim dedim bi. Acaba neler yapmışlar filan, derken birde ne göreyim. Güven Hosting adına yaptığınız sayfa ne kadarda şu sayfaya benziyor. Ama dedimki oky dur napıyorsun, bunlar prestijli bir firma bi sorayım dedim yinede.[hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 22 December 2003 18:10 tarihinde demiş ki:
ayrıca şunuda belirteyim ki progen tam yedi yıllık firmadır. Neyse ben biraz sizin bu prestijli xkare yapımı geziyordum. Referanslara gireyim dedim bi. Acaba neler yapmışlar filan, derken birde ne göreyim. Güven Hosting adına yaptığınız sayfa ne kadarda şu sayfaya benziyor. Ama dedimki oky dur napıyorsun, bunlar prestijli bir firma bi sorayım dedim yinede.[hline]mesela beş

xkare site tasarımı yapmaz kod yazar.

güvenhost un o siteye benzer 1-2 icon haric hiç biryerini göremedim... hem nerden biliyorsunki sen, o sitenin güvenhosta bakıpda yapmadıgını.

Ayrıca ben xkare staff ında değilim. flashanimasyon çalınmaz taklit olayını yapabiliyorsa ne güzel. keşke herkez taklit yapabilse.Ama taklit değildir. sanmıyorum, fikir alma olur en fazla fakat gene sanmıyorum.

Birde yaşınız beni ilgilendirmiyor, 5 yaşındada olsanız 70 yaşındada olsanız gözümde bir insansınız herşeyden önce.
Ama yaptıgın konuşma tarzı pekde 5 yaşının üstünde birisinin konuşmara benzemiyor.

Yanlız hatırlatırım, soru sorma üslübun böyle devam ederse, sizi gayle almıyacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

2,5 yaşındayım ama bunları düşünüyorum, siz düşünememişsiniz.

+ Sen sadece o gif'leri görürsün ben daha başka şeylerde görürüm. Bir gün satın aldım demeyip, kendin yapmaya başladığın zaman anlarsın.

+ Madem site tasarımı yapmıyorlar, o zaman yaptıkları sayfalarının altına Tasarım Ve Uygulama : Xkare gibi bir ibare kullanmasınlar.

+ Flash konusunda bir inceleme yaptım, progen'in sayfasında flashdaki bayan'ı silip pattern ile doldurup xkare'e koymuşlar. Ha bu da sana ne kadar anlayıp anlamadığımı açıklar sanırım.

+ Ayrıca iddia ediyorum ki yaptıkları çoğu site aynı şekilde yapılmış, uğraşsam hepsinide bulurum sana. Zaten bütün sayfalar önce "save as" ile kaydedilip daha sonra image dosyalarının bazılarının ismini değiştirip, bazılarınınsa ibret verici bir biçimde hiç değiştirilmeden orjinal halinde bırakıldığını gördüm. Bakarsan bütün sitelerdeki image sourcelarına hep şu şekilde "index_dosyaları/hede.gif".[hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

ya oky tmm belki adamlar başka sitelerin kaynak kodlarını almışlar ama en azından onu başarabilmişler
diyosun ya "flashdaki bayan'ı silip pattern ile doldurup..." bak bu ne olduğunu anlamadığım şeyleri fln başarıyla uygulamışlar
adamlar yapmış sonuçta skymaster da barayı basıp bu dizaynı satın almış

adam sitesinin reklamını yapıyo kullanıcı toplamak için
bırak izin wer bi :)

ha ama sen de xkare şirketi hakkında haklısın[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

Xkare yetkilisine konu hakkında bazı sorular sordum ve cevabı aşağıdaki gibi olmuştur ;

Kişilere özel php ve asp scriptleri yazmaktayız.
Son müşterimiz bizden itiraf.com un aynısını istemişti.itiraf.com asp dir.biz phpsini yazdık
www.niceorbad.com/itiraf demosu burada
Mp3 ve adult site sahiplerine yüzlerce script yazdık.
www.gitme.net/php/mp3 bu son yazdıgımız mp3 scripti.Fiyatı 120 milyon

Scriptlerini yazdıgımız bazı siteler :
www.sanalsatis.net
www.zirve100.net
www.gitme.net
www.tr100.com
www.xkare.com
www.niceorbad.com
www.niceorbad.com/itiraf
www.oyunix.com
www.arkadassitesi.com
www.siirci.net
www.denizlirehberi.com
www.populerpsikiyatri.com
www.tepenet.com
www.guvenhost.net
www.odevsitesi.com
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne şimdi sky bana açıklarmısın? ya neden devamlı olarak bana kodlama hakkında şeyler yazıyorsun banane xkare'nin çöpçatan paketlerinden filan. Benim itirazım ne idi? ha? ben tasarım dedikçe sen kod diyorsun anlam veremiyorum. ayrıca madem xkare ile yakın bağların yok ve çok iyi tanımıyorsun, o zaman onlara sorup böyle anlamsız postlar atma lütfen. Bir daha söylüyorum sana benim itirazım xkare'nin yaptığı sayfalarda çalıntı dizayn kullanması ve utanmadan birde tasarım bize aitdir gibi bir ibare kullanmaları. Kişisel problemim yok seninle yani.[hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...