SbNN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Varsa sözlerinin tamamını nereden bulurum yazarsanız sevinirim...Bu arada acele olduğu için buraya açtığımı söylüyorum ve aynı zamnda özür diliyorum...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 müzik bölümüne açsana burda kim bakacakta söliyecek sana cık cık cık[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva?
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 key serra serra whatever will be will be keysera die bişi vardı doorumu yazdım bilmiyorum[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Yaaa alla kahretsin hoce istedi okulday yarına yaaa ufffffffff sözlerini bulmam gerek...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hoca bu şarkının sözlerini mi istedi? manyakmı o hoca gitsin kendisi bulsun.yok bide mp3 playerına yükleyiverseydin hehehe[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva?
dominic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Doris Day - Que Sera Sera[hline]When I was just a little girl, I asked my mother, 'What will I be? 'Will I be pretty? 'Will I be rich?' Here's what she said to me: 'Que sera, sera, 'Whatever will be, will be; 'The future's not ours to see. 'Que sera, sera, 'What will be, will be.' When I grew up and fell in love, I asked my sweetheart, 'What lies ahead? 'Will we have rainbows 'day after day?' Here's what my sweetheart said: 'Que sera, sera, 'Whatever will be, will be; 'The future's not ours to see. 'Que sera, sera, 'What will be, will be.' Now I have children of my own, They ask their mother, 'What will I be? 'Will I be handsome? 'Will I be rich?' I tell them tenderly: 'Que sera, sera, 'Whatever will be, will be; 'The future's not ours to see. 'Que sera, sera, 'What will be, will be.'
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ne de güzel şarkıdır.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 çok güzel şarkıdır que sera ya çok severim[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK?
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Yerinin burası olduğu konusunda ciddi şüphelerim olmasa bende güzeldir diyecektim, ama demiyorum bu durumda. Müzik bölümüne taşıyayım, ondan sonra belki bir ara güzeldir severim derim gelip.
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ne olacak demek[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted
Öne çıkan mesajlar