SbNN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Varsa sözlerinin tamamını nereden bulurum yazarsanız sevinirim...Bu arada acele olduğu için buraya açtığımı söylüyorum ve aynı zamnda özür diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 müzik bölümüne açsana burda kim bakacakta söliyecek sana cık cık cık[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 key serra serra whatever will be will be keysera die bişi vardı doorumu yazdım bilmiyorum[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Yaaa alla kahretsin hoce istedi okulday yarına yaaa ufffffffff sözlerini bulmam gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hoca bu şarkının sözlerini mi istedi? manyakmı o hoca gitsin kendisi bulsun.yok bide mp3 playerına yükleyiverseydin hehehe[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Doris Day - Que Sera Sera[hline]When I was just a little girl, I asked my mother, 'What will I be? 'Will I be pretty? 'Will I be rich?' Here's what she said to me: 'Que sera, sera, 'Whatever will be, will be; 'The future's not ours to see. 'Que sera, sera, 'What will be, will be.' When I grew up and fell in love, I asked my sweetheart, 'What lies ahead? 'Will we have rainbows 'day after day?' Here's what my sweetheart said: 'Que sera, sera, 'Whatever will be, will be; 'The future's not ours to see. 'Que sera, sera, 'What will be, will be.' Now I have children of my own, They ask their mother, 'What will I be? 'Will I be handsome? 'Will I be rich?' I tell them tenderly: 'Que sera, sera, 'Whatever will be, will be; 'The future's not ours to see. 'Que sera, sera, 'What will be, will be.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ne de güzel şarkıdır.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 çok güzel şarkıdır que sera ya çok severim[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Yerinin burası olduğu konusunda ciddi şüphelerim olmasa bende güzeldir diyecektim, ama demiyorum bu durumda. Müzik bölümüne taşıyayım, ondan sonra belki bir ara güzeldir severim derim gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ne olacak demek[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar