Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Cogu kisinin bekledigi oyunun alphasi sayilabilirde.. Cok zevkli bir oyun ben gayet beyendim kendisini beklicez bir sure daha heralde...[hline]Bir suru guzel sey var : Telsiz Kablo Kameralar (gercek adini bilemiyorum) Kaynak aleti gibi vs... [hline]Actions are more louder than words! [Bu mesaj Cyre2k tarafından 21 December 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Boyle guzel seyler var iste.. Bu daha oyunun alpha versiyonu daha cok sey var yapilacak ama bu valvenin birazda olsa calistigi anlamina geliyor bence![hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ss ler çok fena. halflife motoru ile mi yapılıyor oyun? tam facia[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Hayir sadece half life motoru ile olan alfasi yani nasil olcak falan filan gostermek icin bu .. Gercegi ise Hl 2 motoru uzerine oturtulacakmis..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 5-10 yil daha beklesinler daha iyi motorlar cikacakti ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Oyun Delta Force gibi filan olcak galiba. Ben cs nin bot lusu gibi bişi tabi baya değiştirilmiş halini hayal etmiştim[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 22 December 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 berbat[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 her ne kadar "kantırcı b@b th3 k3nk"lere göre bi oyun olsa da oynanır aksiyon olsun diye[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ya boktan bir oyun motoruyla yapıldı condition zero..bayada boktan olur..zaten swat ve rainbow sixlerden soora kimse bana hikaye anlatmasın aksiyon fln hikaye..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 alphası mı betası mı neyiyse bi yerlerden bulup oynadım, tek kelimeyle felaket. asıl hali de böyle olursa çok kötü olur yapımcılar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar