pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 * Iyi, sen kamyonu al, leonardo da vinci! * Ben yürüyelim diyorum Jerar depar diyo. * Celin Dion baska bisey demiyon. * Yeni bir ruj çikmis...valla Christian diyor * Elisabeth Arden neden hamile kalmis?...çünkü Max Faktör * Heykel!!! sacin dökülmüs... -Abi bizim ali'yi gordun mu? -Hangi ali? -sehirler arasi otobus terminali. -Cocuklar konu ile ilgili soru sorun bakalim! -Kim sorsun? -Gillette sensor -Abi sana büdünün selami var. -Hangi büdü? -Iyyakenabüdü... * Tenyalar bagirsakta yasar, bagirmasakta.. (Benim favorim) * Adam, hindistan sokaklarinda gezerken balkonun birinden basina buda heykeli dusmus, "basima buda mi gelecekti" demis.. * Amerika'nin en cok nete baglanilan eyaletihangisidir? Connecticut. * Osmanlilar yemegi surekli suyuna banarak yerlermis, surekli bana bana kollarinda bi kas olusmus. Bu kasin ismi nedir? Osmanli Bankasi * Adamin biri gokdelenin tepesinden atliyacakmis altindan bir sey gecmis atlamamis. Ne gecmis? Vazgecmis * Peki iki kisi atliycakmis; atlamamislar neden? Were gecmis * Aykut gol atamayinca ne der? -I couldn't. * Bosluktaki file ne denir? Fill in the blanks * Londra'da kar yagarsa Ankara'da ne yagar? Araba * Adamin biri gece bilgisayar bassinda uyuyakalmis hasta olmus neden? Windows acik kalmis * Yerin kulagi var derler... Benim de kulagim var... Peki ben yer miyim?....Hayir yemem![hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ahah cok guzel[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: _-Sturm-_, 22 December 2003 10:54 tarihinde demiş ki: Ehehe güzel.. Ama hastayım zaten bir de bunları okuyunca midem iyicene bulandı :)[hline]Bir lanet var üstümde, bir karanlık.. Aşkın acısını, nefretin zevkini tadıyorum.. Lanetliyim, terk edilmiş.. Geceyim, karanlık, soğuk.. Karşımda, titreyeceksiniz! Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız No to Garbage! No to trash! ualm sizede iyilik yaramıyo ha :p güldünüz işte inkar etmeyin :)[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 * Adam, hindistan sokaklarinda gezerken balkonun birinden basina buda heykeli dusmus, "basima buda mi gelecekti" demis Bunu her okuyusumda istemsiz guluyorum tik olustu resmen....[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 eski okulda okul dergisinde bunların aynıları verilmişti nostalji oldu iyi oldu..bir de şu vardı orda: viyana kuşatması neden bitmiştir? atacak kuş kalmadığı için.. lol[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 /edit benden once yazmislar. ehe cok igrencler ya. cidden gulmuyorum. :-P[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 22 December 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Haha allah kahretmesin iğrenç ötesi espiriler ama yine gülüyorum[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Hakan ile Tahin arasındaki fark nedir? Tahin Pekmez, Hakan Peker[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 terazi ile diş macunu arasındaki fark nedir ? biri tartar öbürü anti-tartar[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Eweeet herkes etegindekileri dokmeye basladi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben etek giymem ki?[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 -Sarayim mi burda mi yersiniz? -Sarayin[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ANılarımı ufaktan canlandırıp yeniden sıvışmayı geçiriyorum içimden *geçirir* Çocuğun biri varmış, 2.dönem düzeltmiş. Mevlana neden dönüyormuş? Çifte okey gelmiş *sıvışır*[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? [Bu mesaj -Legendary- tarafından 22 December 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben hepsine çok güldüm allah ta sizi güldürsün.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 harika ya harika hele aralarında ilk defa duyduğum bikaç tanesi war o mesela "bu da mı gelicekti başıma" dehşet ya bi tane de benden: ben wallace sen bernar o neal e peki kim basinger ? (ekşisözlükten alıntıymış ben arktan duydum. mimiklerle daha güzel oluyo çünkü böle yazıyla anlaması daha kolay)[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar