huntercan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ödevin konusu söz sanatlari aradım biraz ama bişey bulamadım ne oldugu hakkında en ufak bi fikrim yok bilen varsa nası bişey bi yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Tevriye , Mecaz-ı Mürsel , Kinaye falan diye arat bulursun birşeyler herhalde. Varsa bir öss kitabından da bulabilirsin. Söz sanatları yazarların yazıları daha ilginç yapmak için kullandıkları üsluplardır. Tezat gibi mesela. Sevgilisini yeşil başlı ördeğe benzetme falan söz sanatıdır...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 benim konum da reform ve sonucunda hrıstiyanlığın yayılışı.. ama bunun hakkında geniş bir kaynak bulamadım.. yardım edebilir misiniz?[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 mübaalaa wardır söz sanatı hastasıyım hayvan gibi bayılıyorum eşşek gibi seviyorum[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Aranızda tıp okuyan ve fenilketonüri hakkında bilgisi olan ya da fenilketonürili hastaların fotoları olan varsa yardım edebilir mi? nadir görülen bi hastalık olduğu için hasta olan birini bulamadım daha :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar