Jaden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaslar bu problemime cozum bulursanız cok sevınecegım.Ben star wars galaxies i cuma gunu aldım.Oyunu yukledım ve station name ve passwordu sordu.Ben once sony e kayıt yaptım.Station name im i de soliim size BESIKTAS yaptım.Passwordum mu de yazdıktan sonra bana bazı bılgıler sordu(Pentıum,ekran kartı) Aklıma gelenlerin hepsini yazdım.Sonra oynu actım account u falan zaten cd nin uzerınde yazıyordu onlarıda hallettim.Sonra bi download geldi onuda gectim ve yukardaki play e bastım.Launching game falan yazdı.Sonra crash lar la ilgili bi yazı geldı yes dedim.Ama sonra bi sistem gereksinimler ile ilgili yazı cıktı.Sisteminiz oyun icin yeterli ama daha iyileri da var gibisinden bi yazıydı.Gectim.Sonra bi error verdi. FAİLED İN SWG CLİENT EXE dedi.Bende C surucumden Star Wars Galaxies i buldum.Tıkladım bu sefer de o bisi Dll gibi bisi bulamadi.Client exe yi masaustune falan tasidim ama olmadı.Lutfen yardım edın arkadaslar bısıler bulursanız cok sevınıcegım.(Bugun mesaj atarsanız daha cok sevınırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 install sirasinda bi karisiklik olmus. tamamen uninstal ve tekrar install öneririm. Bu arada şifren de 1903 olmasin sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ayni sorunlar ben bilgisayarimi upgrade ettirmeden once yaşamiştim.. Sistem yetersizligim yuzunden sirf oyunu adam gibi oynamak icin upgrade etttim hehe... sistem eyterli degildir sitetm konfigurasyonunu yazarmsiin[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yok yok hemen gaza gelme. bende amd 2500+ var yine de diyor sisteminiz sorolo diye. crash edince bir daha calistir clienti, login olunca full scan de baksin fix etsin sorunlu kisimlari. yok eger client acilmiyorsa o zaman direk reinstall.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaslar hepinize tesekkur ederimde.Sin sana yazıyorum sistem gereksinimleri ama bida soliyim; o ekranı gecebılıyorum.Yanı sıstem icin sadece garanti edemeyiz ama ilerliyebilirsiniz diyor.Sistemim -Pentium 4 -GeForce 2 MX Ses karım da baya iyi hatırlayamadım. -256 MB Ram -Kablo ultra tv Digerleri de baya iyi.Sin lutfen yardım et.Ben ava dan Deno belki tanıyorsundur.Eger bi cozum bulursan sana yemin ederim ben ve 3 cocuk bulup size katılırız.(Rebel olarak) Bide bende uninstall edip tekrar yuklemeyi dusunuyorum.Peki bi 2 sorum daha war: 1)Oyunu silip bir daha yukledigimde Sony deki kaydımı bir daha yapmalı mıyım? 2)Station namemime BESIKTAS, Paswordume bkendime ozel bisi(1903 diil 4 karakter olmio) , Account uma da Cd kabının ustundeki kodu yazdım.Bunları dogru yapmıs mıyım. Arkadaslar lutfen yardım edin.SİZ KRALSINIZ LUTFENN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 sistemin win98 ise her oyuna girmeye çalıştığında uyarı verir sistemin miminimum gereksimi karşılasa bile. eğer cdkey ve kredi kartı bilgilerini girip,username ve şifre aldıysan zaten cdkeyi girip tekrar kayıt olamazsın. arkadaşların dediği gibi uninstall-reinstall yap.işe yaramazsa birde station forumlarında dile getir problemini.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 21 December 2003 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ehe dur heycanlanma yardim edilince rebel olcaksin diye bisi yok hic istemedigimiz bisey. 256 ram az kalmis bi 256 daha alican.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Abi simdi lak diye 256 ram daha alamam ki ustelık bunlar her seye yetıyo(Benim arkadasimin bazi seyler i benimkinden dusuk ama tıkır tıkır ıslıo.Bide ben rebel olcam derken yardim ederseniz degil.Sin birilerini arıyo rebel olmak icin onun icin dedim?Ben napiim onu soleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 reinstal edicen tekrar deniycen yapcagin bisi yok.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ehe rebel olmanizdan onur duyariz.. 256 ram yuzunden sistem msg i veriyordur ama 256 ramle oynuyanlar var ornegin taylan 256 ram in tek sorunu loadingler biraz uzun okadar 512 loadingleri ve kalablaik alanalrdaki fps dusuklugune nispeten yardim ediyor... unity nin dedigi gibi full scan yapman felam iyi bir cozum olabilir... eclipseye girdikten sonra /tell enako sufi jiwa yardimci olucaktir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sin peki uninstall edip tekrar yukleyince bilgilerim silinecek mi?Ona gore siliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yok full scan olmadı ben galiba oyunu silip tekrar yuklicem en iyi ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 tekrar yukle abi bi sorun olmustur garabnti yuklerken biraz zahmetli olcak tekrar okadar patch felam ama oynamak icin deger bunca zahmete :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 oyun düzgün yüklenememiştir, patch sırasında sorun olmuştur (uo da oluyordu mesela), tekrar yüklemen farzdır.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaslar dedıgınızı yaptım.Oyunu silip tekrar yukledım.Ustune bi kac kezde Full Scan yaptım ama hala su erroru verıo :SwgClientSetup_r.exe oyunun klasoerli icinde buldum bunu tıklıyınca benim sbilgilerim falan cikiyo.Bazı bılgılerı yazmamıstım acaba ondan mı.Eger bi suraya bakarsanız sevınIrım:Bilgisayarımdan c surucunuze gırın ve ordan star wars galxiesi secın.Orda setupclient setup gibi bisi war.Acaba orda neler yazdıgını bana soler mısnız tıklayınca.Nolur bi cozum bulalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 daha once hic karsilasmadigim bir sorun ama ancak sole bir fikir uretebilirim buyuk olasilikla client dosyanda bir hata var tahminimce patch yanlis yapildi... seni ugrastircak ama tavsiyem sudur: swg yi komple uninstall et, klasorlerinden tut registry sien kadar herseyini sil.. komple tekrar yukle patch ini yap... buyuk olaislikla caliscaktir... olabilmesi mumkun diger bir sorun opengl de felam sorun olabilir, gerci bu sorunnun olma ihtimali cok dusuk ama bu aralar yaygin olan mail viruslerinden bir tanesi direk nvdia.dll lere bulasiyor ve opengl destekleyen hic bir oyun calismiyor bunun kesin cozumu format, anti virus felam yalan iş... bir baska tahminimce olabilcek sorun makinen şişmiştir yani ne bilim bende kimi zaman sole 3-4 ay format atmayinca makina artik oyun calistirmiyo duzgun calistirmiyo felam flan.. yani dene hersei olmadi bas formati... bu arada işletim sistemin nedir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 SwgClientSetup_r.exe bu hatayı hatırlıyorum sanki.banada çıkmıştı yanılmıyorsam.bu dosyayı bulup silmiştim sonra patch ile tekrar yüklemişti sorun çözülmüştü.ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.sen bir kopyasını al o dosyanın.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=40404 daha önce mühendisinde başına gelmişti bu hata.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Sin baba format atarsam her seyim silinmez mi :) Yani her seyi kopyalamam formatlamam tekrar yuklemem falan uzun is.Biliyorum oyun icin deger ama ben senin ilk cozumunu ve ears in dedigini yapıcam.Galıba her sey en bastan yapmak en dogrusu olacaktır.Duzelirse size haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bendede manyak bilgisayar var ama elimde swg yok bu da baya buyuk bi sorun :) ne yapmak gerekiyo yardim pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar