s_sinan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben hazine haritalarini aciyorum cıkan harita daki yeri bir türlü bulamıyorum dağları suyu her harita da ayır edilmiyor bu işi daha kolay yapacak yöntem veya extra bir tool program vs .. var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 evet var şöyle var;rune library ler var.rune library lerinde kullanım şekilleri var ama en geneli UO Treasure Hunter Tools isimli program baz alınarak hazırlanmış.o programı açtığın zaman karşına büyük bir harita geliyor o haritadan kendi map indeki ne benzer bölümü seçiyorsun ,daha sonra noktayı seçiyorsun ve elindeki haritanın aynısını buluyorsun.bunu yapmanın sebebi program sana direkt olarak koordinatları vermesi.zaten rune library lerdeki rune book'lar o koordinatlara göre marklanmış.Recalla chestin bulunduğu noktaya gidiyorsun. birde goodman rune library si var meşur lardan.onunda kendi web sitesi var.kendi web sitesinde tüm haritalar var.ordan kendi haritanı seçiyorsun ve söylediği numaradaki rune a recalla gidiyorsun.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ama bu olayın esas zevki ultimanın kutusundan çıkan büyük haritayla karşılaştırarak bulmaktır anason öyle diilmi hocam sen define avcısısın bilirisn :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: -Mandrake-, 20 December 2003 21:10 tarihinde demiş ki: ama bu olayın esas zevki ultimanın kutusundan çıkan büyük haritayla karşılaştırarak bulmaktır anason öyle diilmi hocam sen define avcısısın bilirisn :)[hline] benn daha yeniyim bu işi oglenmek için ilk once kolay yoldan başlamak gerek onun için yardım istedim zaten zamanla ogrendikce zaten kendim bulmak için uğraşacagım :) anason yardımın için teşekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 heh haklısın mir işin ehlisi öyle yapar ama seninde define olma şansın var o durumda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Madrake Demişki; Öyle değilmi amason sen define avcısısın!!! LA SEN GİT WORLD WAR DA OYNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar