Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cartography

s_sinan

Öne çıkan mesajlar

evet var şöyle var;rune library ler var.rune library lerinde kullanım şekilleri var ama en geneli UO Treasure Hunter Tools isimli program baz alınarak hazırlanmış.o programı açtığın zaman karşına büyük bir harita geliyor o haritadan kendi map indeki ne benzer bölümü seçiyorsun ,daha sonra noktayı seçiyorsun ve elindeki haritanın aynısını buluyorsun.bunu yapmanın sebebi program sana direkt olarak koordinatları vermesi.zaten rune library lerdeki rune book'lar o koordinatlara göre marklanmış.Recalla chestin bulunduğu noktaya gidiyorsun.
birde goodman rune library si var meşur lardan.onunda kendi web sitesi var.kendi web sitesinde tüm haritalar var.ordan kendi haritanı seçiyorsun ve söylediği numaradaki rune a recalla gidiyorsun.[hline]Kan Damlaları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 20 December 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
ama bu olayın esas zevki ultimanın kutusundan çıkan büyük haritayla karşılaştırarak bulmaktır

anason öyle diilmi hocam sen define avcısısın bilirisn :)[hline]

benn daha yeniyim bu işi oglenmek için ilk once kolay yoldan başlamak gerek onun için yardım istedim zaten zamanla ogrendikce zaten kendim bulmak için uğraşacagım :) anason yardımın için teşekkur ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...