Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Nefret et benden uyuyamadığım için kokun sinmiş yatağıma burada uyuduğun için çek ve git benden senden nefret etmem için kitapların bende kalmış okumam için verdiğin haydi tiksin benden seni başkası yaptığım için ama beceremedim bir türlü kimse sen olamadığı için lütfen iğren benden seni mahvedemediğim için bunu o kadar istedimki sende bana yaptığın için çek git düşlerimden şu kabusa çevirdiğin lütfen artık düşünme beni hani eskiden çok sevdiğin lütfen gözlerini kapat sonsuza kadar uyu beni hiç merak etme nefret etsende etmesende nefret et benden kararan güneşimden nefret et maziden senden ve benden düşünme artık eskiyi ikimiz de dönemeyiz geri ben hala sana aitim özgür bırak artık beni çok uzak dur benden alkol kokan nefesimden buralar sana göre değil yinede boşver uyu sen. çıkart beni kalbinden uyanık gördüğün düşlerinden ben bunları beceremem bari sen sil beni kalbinden. nefret et benden nefret et benden lütfen nefret et benden nefret et benden nefret et benden nefret et benden[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 tek kelimeyle süper, bunu yazmana sebep olana saglık.. tabi birde dışavurumuna sağlık.. hislerine sağlık.. *uzaar gider*.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bunu yazan head değil.. benim.. bana bunu hissettirebilen kişiye uçantekme attim.. sonra da bu çikti işte..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 üstteki post doğrudur.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar