Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaşlar devam eden bir ilişkinin yürüyüp yürüyememesini hesaplamayı sağlayan formülü icad ettim. Şimdi size sunuyorum. Bir deneyin bakalım mantıklı mı. Ilişkinin devam edebilitesini bulmak için sonucun 100 e yakınlığına bakılır.. 100 den büyükse olmaz. 100 den küçükse ne ala devam. çıkma süresi ------------ güzel günler / kafa s.kme katsayısı ya da kafa s.kme katsayısı x çıkma süresi ----------------------------------- güzel günler ps ikisininde sonucu aynı çıkıyor. Bu formüller tamamen benim tarafımdan uydurulmuştur.. belki işe yarar..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 puanim = (cok nadir)x(bayaa uzun sure)/(geri kalanlar) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 probabilities ^%%$@%!!!! bunu bi de tree diagramle goster ki kusiyim bi de..[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 iliskilerin formule edilmesine karsiyim ama diger yandanda yeni bi iliskiye baslarken cok ise yarar gibime geliyo ..ya da kizlar bilinmeyenli matematik islemleri gibi cozulmeli mi?cozulurse bu olayin ne kadar anlami kalir?sosyolojik etkileri ne olur?Turk toplumunda milyonlarca einstein turer mi?[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 edi iddalıyız bakıyorum :) Formülü ben bi kaç çiftte denedim.. Alttaki aynı zamanda erkeğin dayanma gücünü de gösteriyor :)[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yok zaten artik formul mormul icin cok gec :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 oof of! Estelime neler yaptiniz, nelerle ugrasiyo. Biliyorum ama ben bunun sorumlularini! hrr...[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Anlayın ne erkeğe nede bayanlara aşk vb romantik olaylar yaramıyor en uzun aşk 3 yıl sürer. Normalde(eğer ben normal isem) 2 ay sürer :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kafa s.kme katsayısı kaç ben onu bulamadım. kafa s.kme katsayısı günlük dırdır sayısı mı yksa eheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 emalethin böyle bi formulu vardi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kafa s.kme katsayısı bitmez çünkü sonsuzdur hep vardır hep de var olacaktır!!! Maalesef!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Olmayadabilir arkadaşlar kafa sikme katsayısı. Ama öyle bir hatun bulursanız bana da haber verin.. Bu arada kafa sikme katsayısına 1-50 arasında bir değeri siz objektif olarak veriyorsunuz.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bu formülü dün insanlar bana şununla tekrar çıkabilirmiyim şu beni tekrar severmi cart curt gibi sorulara boğdukları için yazdım. Kullanın gari.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar