Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 benim puanım 45 oldu ama soktuğum yedekler aktif sayılmadı dün 18:30'dan önce ypaılması gerekiyor galiba, deadline öyle geçiyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 evet yedekleri saymadı :( nistelrooijdan 12 zidanedan 7 puan alcaktım redondoyla nestadan da 5 e yakın puan yani 25 puan civarı gitti 31 puanla kapadık haftayı tüh be nese öğrenmiş olduk [Bu mesaj Raid3r tarafından 02 October 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 aehuaeh ben sizin gazınızla söyledim yav bakmamıştım aslında :) hmm iyi saymış yane ehehe o zaman sizinkileri de sayar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ya makaayın kazmalığı tutmasaydı bayaa iyi puan alcaktım bu herifi değiştirsem mi acaba nedir :D geçen hafta coştu onda da kaptan değildi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 60 puanım war uleyn :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 cordoba falan puan almamış bende ya nasıl sayılmış ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 42 puan aldım bu hafta -8 den 34 e yükseldim ehehe[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 60 puan ile Paticik Ligin 3. sırasındayım - Forza Siyah + Beyaz .[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ben bu hafta cok adam deği$tirdiğim için fazla puan alamadım.$imdi oturttuk takımı bakalım nolcak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bu hafta 60 puan almışım 4. sıraya yükselmişim lol ilk maçlardada puan almadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 3. sıradayım bu hafta az puan almı$ım $it[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 6.lığa düşmüşüm olmaz ya hep bu inter ve bjk'nın malubiyetleri yüzünden (takımın %90'ı bu 2 takım :( )[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ya ödevlerden başımı kaldıramadım ki 2. maça değişiklik yapayım eahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 4. maclar oynandi 4. cuyum siz? 46 puan almısım bu hafta[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 lol bende unuttum normalde manchersterın haftasında nistelrooiju kaptan bayernin gününde makaayı kaptan yapıodum ondan 10 puan gitti birde bazı oyuncuları doğrudan almamış oradan da gitti biraz puan 45 almışım bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 takımı kurdum bıraktım o kdr :) hala ahmet hassan felan kadrodaymış dewamlı 0 getiriodur heralde hehe gene de baktım pati ligde 2. yim hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 aynı bende hıc bakmıyorum :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 5. yim ama iddialıyım gençler.[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 8.'liğe düşmüşüz napalım önümüzdeki maçlara bakacağız :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Kahretsin show yapmaktayım :) yine en fazla puanı ben almışım bu hafta ve 2. liğe yükselmişim. birinci blaq la aramda 3 puan var. bi kaç arkadaşda ilk haftadan başlamışlardı. ben 2. haftada girdim lige. show yapanzi yani eheh[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oha birincimiymişim, benim takımda ahmet hassan felan vardı, adam maça çıkmadı cL boyunca hahaha..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Elenen takımların oyuncularını takımınızdan çıkarın transfer yapın devam edelim[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ya ben ne yapacam benim takım hiç maç etti görünmüyor neden elenmiş takım futbolcuları yer aldığı için mi?[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 maçlardan sonra kurduysan maç etmez tabi. takımı şampiyonlar liginden önce kursaydın maç ederlerrdi :D[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ee desene ben yapsam artık boş :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar