Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşasın fransız okulları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehaehaeh bizde böyle garip avuntusu yapiyoruz fransız okulları olarak.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Mesaj tarihi:
ballı gençlik ya..biz amerikan okulu olarak sadce 1 gün tatil yapıoruz sinir oluyorum..gerçi bizimde abuk sbuk 1 haftalık tatiller oluo ama bu zamana iyi gelirdi[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Mesaj tarihi:
onlara tatıl war ama bız yıne de turk hoca lar la ders yapcak mısız [hline]Salla Bakarızzzzz :D

[Bu mesaj AMO tarafından 21 December 2003 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
AMO, 21 December 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
onlara tatıl war ama bız yıne de turk hoca lar la ders yapcak mısız

sen hazırlıkta fln mısın? bizim okulda da war bu kural ama uyan yok hatta millet 3 günlük tatili de hafta sonuna bağlayıp bütün hafta tatil yapıyo[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
yav beyler bana yardımcı olun wallaha şindi pazartesi salı okul var(ist erkek).. salı gitmem heralde, peki yarın gidim mi gitmeyim mi acaba düşünüom[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
lol almandakilere acidim bi an

sadece noel tatili yapmakla kalmioruz lise 4ler tatil olmayan pazartesi ve sali gunleri de okula gelmekle yukumlu degiller...

Land...[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
=Follow the Blind=
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
eft yarımm gün olan günelrde selimenin 4 ders girmesi söz konusu olursa benim cinnet geçirim kadına kfüretmem beklenio sınıfca ama hayır olmucak böle bişi[hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
Nıhahahaha ne güzel şeymiş ya fransız okulunda okumak be sabahtan beri oohh bee rahat rahat uyuyorum!!![hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
  • Yeni Oluştur...