Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşasın fransız okulları

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

ehaehaeh bizde böyle garip avuntusu yapiyoruz fransız okulları olarak.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AMO, 21 December 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
onlara tatıl war ama bız yıne de turk hoca lar la ders yapcak mısız

sen hazırlıkta fln mısın? bizim okulda da war bu kural ama uyan yok hatta millet 3 günlük tatili de hafta sonuna bağlayıp bütün hafta tatil yapıyo[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

..na kodumun çalışkan disiplinli alman hocaları ve okul diye kendini kaybetmiş öğrencilere acı çektirmekten zevk alan türk hocalar sayesinde bu hafta full okul var (alman lisesi amo ile birlikte). Allahlarından bulsunlar ne diyeyim.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

lol almandakilere acidim bi an

sadece noel tatili yapmakla kalmioruz lise 4ler tatil olmayan pazartesi ve sali gunleri de okula gelmekle yukumlu degiller...

Land...[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
=Follow the Blind=
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...