Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 vatana millete hayırlı olsun.. olur isalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 alexin patladığını biliodum da bunu ilk duyuyom bakam bi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 alex daha patlamadı ki.. klubun yaptıgı resmi acıklamada alex ve ortega olayları henuz kesin sonuca baglanmamıstır deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bilemiorum onla ilgili bilgim gazteyle sınırlı, ama alex şuanki kulubüyle sözleşme imzaladı yeni ondan eminim, yani artık alırsak bonservis de ödüycez[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 artık bu tipi görecez fb formasıyla, zenci bir çırağa benzio, yurdum insanı, şeker bişi ama :), yalnız bu sene kaçgol atmış kaç yaşında falan bilmiom bilen sölerse sevinirim tam ismi: Marcio Ferreira Nobre[hline]a.k.a wickedAlexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 biraz kesik kesik yazdım ama: Doğum tarihi: 11.06.1980 Doğum yeri: Jatei Boy: 1.83 Kilo: 81 Mevki: Forvet imiş gol sayısını hala bulamadım[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tam emin olmamakla beraber bu sene tekrar corinthiasa dondu galba..orda da 22 macta 6gol attı takımın adından emin deilim uykusuzluktan bu kadar oluo ama 22mac ve 6gol olayından eminim ;) bide hava toplarında etkliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hmmz, fabiano daha ii gibiydi görecez yani gönül işi bunlar tebrikler yönetime bu sırada geldiği takım cruzeiro :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 eet eet cruzerioydu aman canım bi kac harften nolcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tabii canım canın saolsun :) (topice el koyduk arda:) )[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Alex için ortega-alex takası önermiş brezilyalı klüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lol bu adam dogustan fenerlı be baksanıza 6 kasım dogumlu. ahaha sımdıden sevdım ben bunu.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: WinterWolf, 21 December 2003 02:27 tarihinde demiş ki: Alex için ortega-alex takası önermiş brezilyalı klüp Ee çok zekilermiş o zaman...Alex dediğin adam 20 milyon $'luk biri mi?Tam bilmiyorum ama adini hic duymadim yani hiçte öyle olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Alex-Ortega takası harika ötesi olur Hem ortega dan kurtulmuş oluruz hemde genç ve süper bi maestromuz olur Alex de Souza bizim alacağımız alex ve gerçekten muhteşem oynuyo bizede gol attı konfederasyon kupasında özelliklede penaltıları muhteşem kullanıyor geçen 4 penaltı attı diye duydum bi maçta 7-0 yendiler 5 golü alex attı :) Marcio Nobreyide hiç duymadım şu ana kadar ama şampiyon olan cruzeriodan geldi.Sanırım bizdeki semihle aynı durumu var.Genç ve tecrübesiz yedek,ama arada bir girip atıyomuş gol Fabiano demiş birileride fabiano için 10m dolar bonservis isteniyo.Onu verecek kulüpte pek yok.Genç yaşta bi adam ya tutmazsa diye düşünülüp verilmez ama öyle böyle oynar çok iyi adam denirse verilecek adam 10m dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobaran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bi besiktaslı olarak luis fabianoyu alsaydınız cok korkardım.. allahtan marcioyu almısınız tırıstan bi herif o.. fenerin ölü yatırımların biri olur die bekliorum. artı alex gercekten büyük futbolcu. gercekten fenere gelirse.. galatasarayın hagisi, beşiktaşın sergeni gibi birisi olur.. arkadasın da dedıgı gıbı tam bi maestro.. real madrid dahil bir cok kulup sezon basında pesindeydi. biraz bencil bi futbolcu tipi var. galatasarylı felipe moduna girerse yazık olur.alex gibi futbolculara türk futbolu hasret. besıktasa bır rakıp gerek bole valla maca gıtmenınde, mac ızlemenın de tadı cıkmıyo.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ben fenerin yerinde olsam okochaya yeniden teklif götürürdüm dün arsenal-bolton maçı vardı deli oynadı herif ya ki sözleşmeside sezon sonunda bitiyo sanırım ve başka klübe gitmek istiyomuş galiba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 mandrake cok dogru soylemis , gecen hafta chelsea macinda da iyi oynadi ama dun arsenal macinda harikaydi resmen . fenerbahce'deki o boslugu direk kapatabilir hem camia'yi taniyan bir oyuncu hemde sanirim turk vatandasi olarak oynayabiliyor okocha gundeme getirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 of ya yine gereksiz gereksiz adamlar alıyoruz sora yine elimizde patlıo. bi de reklam yapıolar yeni sambacı yok zartçı yok zurtçu bi işe yaramıo sonra adam[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 oha ya inanmıyorum size valla adamın adını ilk defa duyanlar yok tırıstan adam,yok bos bi transfer,yok ölü yatırım falan yazmıssınız yine kafadan.. kacınız bu adamı 90dakka izledi de bu yorumları yapıosunuz?daum salak da siz mi akıllısınız? yada aziz yıldırım da mı salak gidip bos oyunculara para veriyo?kaliteli adam alıyolar uyum saglıyamıo veya ozel problemleri yuzunden karsılıklı fes ediolar anlasmaları.. daha adamın gelisi 24 saati doldurmamıs,adını ilk defa duyuyosunuz ve yok bos adam falan filan zırvalıosunuz.. ayıptır valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: shapshal, 21 December 2003 16:03 tarihinde demiş ki: of ya yine gereksiz gereksiz adamlar alıyoruz sora yine elimizde patlıo. bi de reklam yapıolar yeni sambacı yok zartçı yok zurtçu bi işe yaramıo sonra adam[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. kac kere ızledın adamı ? sacma sapan yorum yapma. adam'ın 2 dk futbolunu ızlememıssın hemen gereksız dıye yorum yapıyorsun. bana gorede sen gereksız bır adamsın. oldumu sımdı ?[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: MeSh, 21 December 2003 09:28 tarihinde demiş ki: said: WinterWolf, 21 December 2003 02:27 tarihinde demiş ki: Alex için ortega-alex takası önermiş brezilyalı klüp Ee çok zekilermiş o zaman...Alex dediğin adam 20 milyon $'luk biri mi?Tam bilmiyorum ama adini hic duymadim yani hiçte öyle olduğunu sanmıyorum. inanılmaz karda oluruz war ya ben ne kadar süredir Alex'i alabilelim die llah'a dua ediorum inanılmaz bi adam, ayrıca bunu elexin kulübü teklif ettiyse bizimkiler direk atlamıştır yani atlamalılar da süper olur.. ayrıcakatılıorum yani hayatınızda oyununu görmediğiniz bi adam için bukadar tırışka laflar etmeyin, biri okocha demişti çok haklı, yani o şöyle bi de; Türkiye'den ayrıldıgı yıl Türk vatandaşı oldu o yabancı statüye de girmiycek, sadece takımda bissürü zenci birikcek :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Su an Alex'ın takıma yararı Orteganınkın den 10 kat fazla olacagı kesın. Alex muhtesem bır adam. Keske alsalar[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 alex gelsin başka kimse gelmesin mükemmel bi herif o brezilya liginde 60 asist vermiş bu sene takımı şampiyon[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 26 da golu vardı yanılmıyorsam.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 tipini sevmedim bunun tip tip siritio :p[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar