Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ehehe sizden bişey isticem ama yapabilecekmisiniz bilmiyorum pretty maids in merry jingle sarkısını indirin ve yıl başında saat 00 ı gösterirken bu şarkıyı açın ve yüksek dinleyin pretty maids / Merry Jingle[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya da metalci adamız derseniz kazaa da korn un me ne bi grubun da jingle bells i var jin..gle.. bellss harrr şeklinde :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben de Mr. Garrison - Merry Fucking Christmas öneririm[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ahahha dediğim sarkı cok gsl ama[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: RogueNoir, 20 December 2003 21:36 tarihinde demiş ki: ben de Mr. Garrison - Merry Fucking Christmas öneririm[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video lol :D[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bu arada kazaa dan jingle bells turkish versyon ve jingle bells rap buldum çok güzel ya turkish de arabesk gibi sölüo çok hoş rapde de zenciler yapmış rape çevirmişler çok hoş ikiside[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
fab Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 birde bunu deneyin, ACDC - Jingle Hells Bells ;)[hline]mesela beş
Öne çıkan mesajlar