SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Baştaki insanlar (tabe insansalar şayet demon veya nebiliim darkelf de olabilirler) zeki olabilirler ama kesinlikle kalpsizler. Amaçlari doğrultusunda kafa patlatıyorlar. (hatta bomba) Hepsi oldukça kalpsiz falan ama baştakilerin belli bir zekilik derecesine geldiğini kabul etmek lazım.. Allah belalarını versin...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kardeşler bunun zekayla alakası yok emin olun bundan. Int scoruyla diil alignment ile alakalı. Evil bir scheme dönüyor yani..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 frp ile gerçek dünyayı karıştırma. ayrıca istatiklere bakarsan darkelf ve demonların en çok kullanılan char lar olduğunu görürsün ama roleplayerlar cani mi? deil[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 20 November 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yapan adam maşa dediiniz adamlar da (tabi mevzunun iç yönünü bilmediğimiz için göründüğü gibi oldunu varsayarak) beyni yıkanmış insanlardır ki ne kadar zeki olursa o kadar iyi. ne de olsa ölümü göze almış. Beyin yıkama diye adlandırılan hadise işte budur. Kimyasallar var devrede...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 aptal insanlar kendini öldürür mü? bunu bi düşünün..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ölü sayısı: 26 Yaralı sayısı:446 ohaa yaaa...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 beyaz saray boşaltılmış.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 zeki insanlar öldürür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 üsküdar amerikan'dayım. tam o saatlerde okuldaydım işte, acaip sallandık. bizim okulun kapısında acaip güvenlik önlemleri fln alındı. arabaların içleri kontrol edilmiş. herkes nasıl panik oldu. musevi'ler vardı. onlar acaip tırstılar. musevi arkadaşlarıma tehdit telefonları geliyormuş. allah belalarını versin. bir de okulları inşallah tatil ederler. yoksa bizim okul darmadağan olabilir. hele bayramdan sonra yaparlarsa, sıçtım! said: Absolut, 20 November 2003 12:45 tarihinde demiş ki: Önce İsrail şimdi İngiliz yani sıradaki Amerikan kökenli yerlere gitmeyin bir süre.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Fistan, 20 November 2003 16:59 tarihinde demiş ki: beyaz saray boşaltılmış. Ne? Nasıl? Niye?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Nedeni açıklanmamış boşaltılmasının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Beyaz saray hava sahasinin yakinlarindan bir ucak gecmis, reuters bosaltmanin sona erdigini acikladi.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Akıllı demedim. Zeki dedim arada ufak bi fark var. Zekiliği kötülüktede kullanabilirsin. Ama akıllı olmak ne yaptığının farkında olmaktır. neyse..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 artık aptal / zeki olayını bitirelim... Öle yada böle hedefine ulaşmış o.ç[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 HSBC binasının 100 metre kadar uzağındayım. Speakerlarım düşmüş masadan sallantıdan.Yanımızdaki evlerin camları inmiş. Çok kötü...[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yani bunu yazmaktaki mantığın neydi? ahaeuhae, kendiler patlatmışlar! ehehe, o zaman bu saldırıları da devlet yaptı. lol said: daverc, 20 November 2003 13:20 tarihinde demiş ki: Amerikanin ikiz kuleleri kendi patlatmis olma olasiligi bu olaydan daha yuksek.. adamlar firsat ariyorlardi ortadoguya girmek icin amerika gibi asmis güvenlik onlemleri olan bi ülkede 2 tane ucagin bi anda kacirilipta sehrin ortasindaki binaya sokulabilcegine inanamiyo insan tabi bu sadece bi teori[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 walla kendi yapmış olabilceklri bana da mantıklı gelio ikiz kulek onusunda ama geçelim[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Abi arkadaşımın babası gitti galiba pff. Çok kötüyüm ya off off.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 şerefsiz köpekler ya nasıl kıl oldum var ya hrrr[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Hepimize büyük geçmiş olsun yaralı ve ölü yakınlarının allah yardımcısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kendilerinin yapmış olabileceği makul gelebilir, ama kendilerinin yapmış olduğu mantıklı gelmemeli. Çünkü görünürde böle bişi için sebep yok arkideşler.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 :( [Bu mesaj XanThie tarafından 20 November 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sinirlerime hakim olamadım. Yapılan 4 saldırıyıda kınıyorum. Yapanların ve yaptıranların allah belasını versin. Bunlar ilerlemek ve gelişmek yerine böyle terörist saldırılarla bizleri ve gelişmekte olan ülkeleri durduracaklarınımı zannediyorlar. Böyle saçma sapan saldırılar yapıp suçsuz masum insanları öldüreceğine biraz gelişmeye çalışsınlar. Bu saldırıyı yapanlar kim?... Kim oldukları belli değil ama tek belli olan şey müslüman oldukları. Müslümanların adını kötüye çıkaranların hepsi cezasını eninde sonunda çekecek. İnsanlar artık müslüman görüncce terörist görmüş gibi oluyor. Ben bu şekilde görülmek istemiyorum. Türkiye'nin gelişmesine engel olamayacak, emellerine ulaşamayacaklar. Biz onlar gibi olmayacağız. Biz gelişicez. Bu yaptıkları saldırıların hepsi boşa... Cezalarını çekecekler. Terör saldırısı yapıp insanları öldürmekten başka naaptı bunlar?. Siz önce gidin bi ülkede gelişin ,öğrenin , cahillikten çıkın. Bu şekilde nasıl bir amaca ulaşıcaklar bilmiyorum. Ama hepsinden nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: hasansemre, 20 November 2003 13:07 tarihinde demiş ki: bu saldırılar bana göre amerika veya israil kökenli tv'ler inglizlere yönelik diyo saldırıya o zaman niye türkiyede oluyor? niye ingliz değilde Türk'ler ölüyor aynı sinagok saldırsı gibi o saldırıda yahudilere değil türklere yapılmıştı Hayır o saldırı Yahudi dinine mensup Müslüman Dinine mensup Türklere yapılmıştır. Yahudilerle Türklerden ayrılarmış gibi bahsetmeni esefle kınıyorum. Türkiye de yaşayan herkes TÜRKTÜR! Ayrımcılık oyunlarına gelmeyelim vakit, zaman gibi osuruktan gazetelerin dolduruşuna gelmeyin. Olayların kaynağı El kaide vs vsdir, bu faşist, radikal psikopatlar demokrasiye savaş açmıştır. Amerika+İsrail+İngilizlerin bu eylemleri organize ettiğini düşünmek aşırı yanlış bir teoridir, nedenini söyleyeyim. Bize Emekli Tuğgeneral ders veriyordu. AB konferanslarında AB ülkelerinin komutanlarına konferanslar vermişti, istihbarat vs hakkında, biz 11 Eylülü de sormuştuk ABD yaptırmış olabilir mi diye? Adamın cevabı açık ve netti, hiçbir ülke kendi halkında terör eyleminde bulunmaz, başka halklarada bulunmaz. Terör eylemini ancak acizler yapar, en aşağılık ve en son seçenektir terör bir toplumun fikirlerini sindirip , onlara söz geçirmek için. Şimdi ABD+İSRAİL+İNGİLTERE ile zaten ister gönüllü ister coğrafi açıdan zorunlu deyin bir beraberliğimiz birlikteliğimiz var! Bu ülkelerden beklenmez bu saldırılar, Afganistan+Irak+Filistin Mülteci Kampları(aka terrorist recruitment camps)+Suriye+Mısır+Suudi Arabistan arasında aranmalıdır baş suçlular, bu ülkelere karşı KÜKRENMELİDİR ki eteklerinde ki terörist destekli politikaları döksünler. Dünya da yeni bir paylaşım olmakta ve bu paylaşıma göre yeni kutuplar oluşmakta, AB - ABD ve müttefikleri(bizim grup) Rusya+Hindistan vs Bloğu ve Asya bloğı şeklinde ama bu saldırıların arkasında bu grupların hiçbirinin olmadğını düşünmek istiyorum, eğer varsa 3. dünya savaşı alanlarda değil şehirlerde geçecektir, ve aslında konvansiyonel değil terörist saldırılarla olacaktır! Aksi halde 3. dünya savaşı terör vs anti terör olarak geçecektir, işler kızışabilecektir, söndürmenin yolu tüm abuk subuk ülkeleri adam etmekten geçecektir! Son olarak bomba patladığında Ortaköyde oturuyorum , bir iki fotoğraf çerçevesi düştü, siz hesap edin! Kentin ana arterlerinden biri iptal oldu , umarım ölü sayısı 25 i geçmez. Umarım enkazda insan yoktur! Kan vermeye gidecektik, ama klask tv anonsu her kana ihtiyaç var vs dediler gene sadece 0 rh- ve diğer -'ler isteniyor, Brh+ im delirecem yani işe yaramıyor kanım! Böyle durumlarda ortalıkta ayak altında olmamak gerekiyor, ama normal hayatınızı sürdürün arkadşlarl buluşun, bu itin döllernin arzusu halkı sindirip hayatı kesintiye uğratmaktır izin vermeyelim! Ve gözümüzü 4 açalım, zira ben kesileceğini sanmıyorum!!! Bize savaş açtılar, yılmadığımızı gördükleri için devamı gelecektir. Artık anti-terör birimlerimizin profesyonel eğitimle hareket etmesi lazım, bizim kendijack bauer larımzı eğitmemiz lazım!! Son olarakta patlamadan sonra şeritle çevrili alana merakları yüzünden grmek isteyen, orada biriken yüzlerce kişilik insan güruhuna allah akıl fikir versin diyorum!![hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar