Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım az önce söyledi dedim zaten, az önce boşaltılmış demedim.[hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 20 November 2003 15:09 tarihinde demiş ki:
hasanemre dusuncelerine saygiliyim. cok fazla tartismaya girmek istemiyorumo yuzden burada son noktayi koyuyorum. sizler devam edebilirsiniz ben biraz seyirci kalacagim politikaya

bende senin düşüncelerine saygı gösterdiğim için cevap verdim.gerçi ben bugün herkese bişyler yazdım ama bu benim düşüncem diye belirttim mantıklı gelmeyen bi yanı varsa konuşalım belki yanlış bi düşünce içinde olabilirim belki çok fazla amerika düşmanıyım bu yüzden hep abd üzerine teoriler üretiyorum.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan sonra her seyy daha farkli olcak. Bu belli. Kimse bunu unutmaz ve temkinli davranir. Özellikle bu bayram tatili çok zor geçicek saniim çünkü metro, tren, otogar falan çok dolu olcak ve eger bomba atcak olan ben olsaydim (ki dilim :) ) buralara yada carusel, galeria yada akmerkeze falan atardim... Şu birkaç gün dikkat etmek lazim... Yarin saldirilar olacagi sööleniomus. Kendinize ve etrafiniza dikkat edin...

Umarim daha çok insan ölmez... :([hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

çok şey değil hakkını istiyorsun ama dünya üzerinde bu büyük güçlerin etkisi egoları ile oturup bugün nereye bombalayalım durdur bakayım şu haritayı a tr çıktı bi daha durdur a ist çıktı demesi ne zaman biterse o zaman sende bu istediklerine kavuşacaksın ya biz onları durdurcaz yada onlar bizi yokedecek[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

dunyada bir teror orgutunun bir 2. dunya ulkesini yikip yerine istedigi seyi getirmesi daha gerceklesmemis bir olaydir.

1 ve 2. dunya ulkesi gelismisliginde olan ulkelerde teror orgutlerinin elde edebilecegi sey infial yaratmak rejime guvensizlik duydurmak, taraftar toplamak, ulkeleri radikal onlemler alarak huzursuzluk icine itmek gibi seylerdir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

olamaz. o zaman 3. dunya ulkeleri yonelimleri ne olursa olsun - ister bati ister dogu ister tarafsiz - 3. dunya ulkeleri diye topluca adlandirilmazdi. bu adlandirma sistemi daha yenidir, 80 lerden beri olusmustur. ondan once dogu bloku ve bati bloku vardi - eastern bloc -[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

varsova pakti ulkeleri varsova pakti ulkeleridir yahu. hicbir haber kaynaginda belgeselde ya da herhangi bir eski film dokumaninda varsova pakti uyelerine 2. dunya seysi denildigini gormedim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

gs lisesinden iyi sağ çıktım valla
bu hafta ortak sınav haftamızdı
yola koyulmuştum ki tel geldi açtım konuşamadım sora otobüsten inince şebekeler gitmiş
olayı o sırada öğrendim
yine de kontrol etmek için okula gideyim dedim
bi gittim barikatlar falan meydan kapalı
eh sınav var gireyim polise dedim soktu o da
giriş o giriş
2 saat sora anca çıkabildik

neyse bizim arklar canlı canlı yaşamışlar olayı
deprem falan sanmışlar başta
bizim okulun camlarının yarısı inmiş zaten bi girdim içeri şoktaydım allahtan kimseye bişiy olmamış içerdekilerden falan
bu kadar olmaz ya dışarı da çıkılmayacak artık
neyse sinirlerim bozuk harbi sövmek vardı şimdi ya neyse

geçmiş olsun milletimize ölü+yaralılara da allah sabır versin[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 20 November 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
hepimize geçmiş olsun. bu olayı da yapan şerefsizler bigün hakkettiklerini alcaklardır[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!

Ne zaman aLıcakLar hea??? NE ZAMANN!!! 6895776985769 MiLyn masum insan öLdükten soramı??? neye yarar ondan sora adamı buLup asıp kesip parçaLamak!!! Daha fazLa kan döküLmeden buLunması Lazım bence..Yoksa biz biLe güme gidebiLiriz...!!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...