Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Arkadaşım az önce söyledi dedim zaten, az önce boşaltılmış demedim.[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Dorsia, 20 November 2003 15:09 tarihinde demiş ki: hasanemre dusuncelerine saygiliyim. cok fazla tartismaya girmek istemiyorumo yuzden burada son noktayi koyuyorum. sizler devam edebilirsiniz ben biraz seyirci kalacagim politikaya bende senin düşüncelerine saygı gösterdiğim için cevap verdim.gerçi ben bugün herkese bişyler yazdım ama bu benim düşüncem diye belirttim mantıklı gelmeyen bi yanı varsa konuşalım belki yanlış bi düşünce içinde olabilirim belki çok fazla amerika düşmanıyım bu yüzden hep abd üzerine teoriler üretiyorum.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ingiliz baskonsolosu roger short ve asistani olmus , simdi soylediler.[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ulkelerin birbirine dusman olmadigini, dusmanligi yaratanin yonetenler oldugunu anlamaniz lazim artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 üzülsek mi sevinsek mi ?karar veremiyorum ama nede olsa oda bi candı ve orda hiç bi suçu yoktu.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bundan sonra her seyy daha farkli olcak. Bu belli. Kimse bunu unutmaz ve temkinli davranir. Özellikle bu bayram tatili çok zor geçicek saniim çünkü metro, tren, otogar falan çok dolu olcak ve eger bomba atcak olan ben olsaydim (ki dilim :) ) buralara yada carusel, galeria yada akmerkeze falan atardim... Şu birkaç gün dikkat etmek lazim... Yarin saldirilar olacagi sööleniomus. Kendinize ve etrafiniza dikkat edin... Umarim daha çok insan ölmez... :([hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu arada o civardaki okullar tatil edildi diyor o civar ne demek anlamadım nethaberde[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 terorist orgutler de senin boyle hissetmeni ve bu sekilde dusunmeni istiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 çok şey değil hakkını istiyorsun ama dünya üzerinde bu büyük güçlerin etkisi egoları ile oturup bugün nereye bombalayalım durdur bakayım şu haritayı a tr çıktı bi daha durdur a ist çıktı demesi ne zaman biterse o zaman sende bu istediklerine kavuşacaksın ya biz onları durdurcaz yada onlar bizi yokedecek[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 okuldayken 5dk yürüme mesafesinde bi yere bomba atıldıgını biliosunuz çok kötü bişi neyse ewe wardık hepimiz yaın tatil ettiler okulu nası bişi ya cumartsi okulun 2 sokak altında bomba patlıo şimdi 5dk mesafede bi de okula atsınnar tam olsun[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 aynen yazdım zaten başlarda bizim okula da geldiler güvenlik görevlisini fdövmeye fln kalkmışlar bi de size çiçek geitirdik demiş şerefs!zler[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 dunyada bir teror orgutunun bir 2. dunya ulkesini yikip yerine istedigi seyi getirmesi daha gerceklesmemis bir olaydir. 1 ve 2. dunya ulkesi gelismisliginde olan ulkelerde teror orgutlerinin elde edebilecegi sey infial yaratmak rejime guvensizlik duydurmak, taraftar toplamak, ulkeleri radikal onlemler alarak huzursuzluk icine itmek gibi seylerdir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 aynen evet be nde leventte 2 patlama oldu diye biliyiroum bi de bu suadiye göztepe taraflarında olan patlamadan hiç bahsetmemişler[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hayir 2. dunya ulkeleri gelismekte olan ulkeler icin kullanilan ad idi[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bu igrenc saldırıyı lanetliyorum.Bu arada 2. dünya ülkeleri Soğuk Savaş döneminde Varşova Paktında olan ülkeler için kullanılırdı.Yani komünist ülkeler için!!! [Bu mesaj Fegro tarafından 20 November 2003 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 olamaz. o zaman 3. dunya ulkeleri yonelimleri ne olursa olsun - ister bati ister dogu ister tarafsiz - 3. dunya ulkeleri diye topluca adlandirilmazdi. bu adlandirma sistemi daha yenidir, 80 lerden beri olusmustur. ondan once dogu bloku ve bati bloku vardi - eastern bloc -[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 varsova pakti ulkeleri varsova pakti ulkeleridir yahu. hicbir haber kaynaginda belgeselde ya da herhangi bir eski film dokumaninda varsova pakti uyelerine 2. dunya seysi denildigini gormedim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 gs lisesinden iyi sağ çıktım valla bu hafta ortak sınav haftamızdı yola koyulmuştum ki tel geldi açtım konuşamadım sora otobüsten inince şebekeler gitmiş olayı o sırada öğrendim yine de kontrol etmek için okula gideyim dedim bi gittim barikatlar falan meydan kapalı eh sınav var gireyim polise dedim soktu o da giriş o giriş 2 saat sora anca çıkabildik neyse bizim arklar canlı canlı yaşamışlar olayı deprem falan sanmışlar başta bizim okulun camlarının yarısı inmiş zaten bi girdim içeri şoktaydım allahtan kimseye bişiy olmamış içerdekilerden falan bu kadar olmaz ya dışarı da çıkılmayacak artık neyse sinirlerim bozuk harbi sövmek vardı şimdi ya neyse geçmiş olsun milletimize ölü+yaralılara da allah sabır versin[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Terörün her türlüsünü lanetliyorum ister devletlet yapsın ister örgütler her türlüsü insanlık dışı ve çok aşağılık.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 walla 100 metre ilerimde oldu olay şansıma bişi olmadı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 1001 kere lanetliyorum. bunun dışında söylenebilecek pek bişey yok sanırım. herşey ortada...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hepimize geçmiş olsun. bu olayı da yapan şerefsizler bigün hakkettiklerini alcaklardır[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: metboy, 20 November 2003 16:13 tarihinde demiş ki: hepimize geçmiş olsun. bu olayı da yapan şerefsizler bigün hakkettiklerini alcaklardır[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Ne zaman aLıcakLar hea??? NE ZAMANN!!! 6895776985769 MiLyn masum insan öLdükten soramı??? neye yarar ondan sora adamı buLup asıp kesip parçaLamak!!! Daha fazLa kan döküLmeden buLunması Lazım bence..Yoksa biz biLe güme gidebiLiriz...!!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 edilecek söz yok.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar